Váltsd be régi telefonod egy új Galaxy S20-ra + Promóció hosszabbítás!

Március 13-án, azaz ma (!), ami amúgy egy pénteki nap egyben, elstartolt a Galaxy S20-család hivatalos forgalmazása. Lezárult a pre-order időszak, ezzel pedig annak a lehetősége is, hogy bármely modell vásárlása esetén grátisz Galaxy Buds+ fülhallgatóra legyünk jogosultak. Ez a promóció immáron nem aktív, így kár sajnálkozni, viszont van helyette más, amivel a Samsung próbálja váltásra buzdítani a felhasználóit. Ez pedig a trade-in, azaz a korábbi készülék beszámításának lehetősége.

Amerikában már régóta létezik a lehetőség, amit a Samsung USA annyira komolyan is vesz, hogy nem csak a weboldalas kalkulációjába építette bele, de speciális árakat is szab egyes modellekre, hogy azokat a felhasználóik könnyebben engedjék el. A legutóbbi combos akciójuk felett mi sem mentünk el szó nélkül. Magyarországon valamikor a Galaxy S7/S8 debütálásakor jött be a képbe a trade-in opciója, azonban a magyarok jobban szeretik a polcon tudni a régi készüléküket, mint sem nyomottabb áron beszámítatni. Ezért döntöttek úgy, hogy megtoldják némileg az átvételi árukat, hogy mindenki jól járjon.

Most sem lesz ez másképp. Igazából arról van szó, hogy nem a megjelent terméket adják olcsóbban, hanem az átvettet árazzak feljebb, ezáltal érve többet. Tehát, ha mondjuk egy Galaxy S20 Ultra vásárlásán agyalasz, és beviszel egy működőképes okostelefont, akkor 30 ezer forinttal kerül majd többe, mint ha egy szimpla trade-in kedvezménymentes időszakot választanál. Magyarul, ha adnának érte alap időszakban 1Ft-ot, akkor most 30.001Ft-ot kapsz!

Természetesen ez a promóció csak a hónap végéig tart, és legjobb tudomásunk szerint csak a Samsung márkaboltokban van jelen. Másrészről, az “olcsóbb” húszasokra is adnak kedvezményt, mutatnám a megszokott táblázatot:

Termék:Belső tárhely:2020/Q1-es ár:Trade-in kedvezmény:
Galaxy S20128GB324 990 Ft-20 000 Ft
Galaxy S20+128GB359 990 Ft-25 000 Ft
Galaxy S20 Ultra128GB484 990 Ft-30 000 Ft

Mellette azonban még felhívnám a figyelmet két dologra. Az egyik, hogy a legutóbbi promóciót, melyben a Galaxy A40-re, a Galaxy A71-re és a Galaxy S10-re ment a leárazás meghosszabbították március 15-ig. Nyilván az utolsó napján nincs lehetőség bolti vásárlásra, de ott az online store lehetősége, ahol 0-24-ben intézhető mindez. A másik, ha visszaemlékeztek még februárban elstartolt egy AKG fej- és fülhallgató leakciózás, amit szintén elnyújtanak. A jelenlegi felállás szerint a promóció zárónapja: június 30, szóval van időtök összespórolni a zsebpénzt egy combosabb N700 NC M2-re.

Ha bármi kérdés felmerülne, keressetek bátran. A márciusi akciókról itt találhattok infókat.

Íme a hirdetménye:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.