Változás a Samsung márkaboltoknál (frissítve)

Isten a tanúm, hogy nem clickbaittel akarok nézettségre szert tenni, azonban a koronavírus terjedése a Samsung felhasználóit se kíméli. A tegnap bevezetett kormányrendelet által méginkább korlátozódik a Samsung márkaboltok és más olyan üzletek nyitva tartása, ahol ilyen készülékeket tudnánk vásárolni. Ha valaki nem követné a Kormány hozzákapcsolódó weboldalát, akkor azért mutatnám a mindenkit érintő pontját, ami a Magyar Közlönyben jelent meg és mától, március 17-től aktuálissá érett, miszerint:

3) Az üzletek nyitvatartásának korlátozása. Kizárólag reggel 6 óra és délután 3 óra között lehetnek nyitva – az élelmiszert, az illatszert, a drogériai terméket, a háztartási tisztítószert, a vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzlet, továbbá a gyógyszertár, a gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzlet, az üzemanyag-töltőállomás és a dohánybolt kivételével.

olvasható a Koronavírushoz kapcsolódó Magyar Kormány aloldalán.
Olvasható a tájékoztató a Downtown SES bejárati ajtaján.

Mindezt alapul véve a magyarországi Samsung Experience Store-ok nyitva tartása tehát módosul visszavonásig, melynek értelmében csak 15 óráig látogathatók. A nyitási idő sehol sem módosult, csak a záró, így a budapesti üzleteknél mindössze 5 óra áll rendelkezésre azoknak, akik vásárolni vagy szervizeltetni szeretnének.

Külön kiemelném, hogy a Bravotel Üzletházak Kft. által üzemeltetett Samsung Experiece Store-okban azonnali hatállya, ideiglenesen felfüggesztették mindennemű hitel szolgáltatást, azaz nem lehetséges a részletfizetésre történő vásárlás.

Ezzel párhuzamosan felhívnám a figyelmet, hogy a szervizelési idő is hosszabbodhat. Egyelőre nincs arról információnk, hogy bármelyik szervízben leállt volna a készülék átvétel és a már fogadottak javítása. Az viszont biztos, hogy a szűk nyitvatartás nem segíti a futárokat, akiknek lényegében fele annyi idő alatt kell célba érniük a cserélendő alkatrésszel.

FRISSÍTVE: Információnk szerint a pécsi Parner szervíz már nem fogad készülékeket szervizelésre.

FRISSÍTVE 2: A Media Markt hálózatában nem állt meg a részletfizetés, illetve a Strong & Unique Kft. által üzemeltetett márkaboltokban (Westend, Árkád, Szeged, Debrecen) sem.

FRISSÍTVE 3: A hivatalos szervizek fogadják a felhasználókat, akik leadják a készüléküket javításra. Nincs egyelőre olyan hely, ahol nem vennék át azt.

FRISSÍTVE 4: A legtöbb elektronika szaküzletbe szünetel a részletfizetési lehetőség!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.