Páratlan összefogás a szolgáltatók részéről a kialakult járvány miatt


#Maradjotthon

Talán már sokan találkozhattatok a fenti kiírással, hiszen a kialakult járvánnyal kapcsolatban úgy tudjuk a leginkább védeni magunkat és idősebb szeretteinket, hogy nem hagyjuk el otthonunkat és sűrűbben mosunk kezet, ezzel csökkentjük a vírus terjedését. Múlt héten esett arról szó, hogy a Telekom elindított egyfajta kezdeményezést, melynek keretében 10GB mobilinternetet aktívál minden ügyfelének segítve ezzel is a kommunikációt, a nehezebb időszak átvészelését. Ezt azóta tovább update-elték, ugyanis további 5GB-ot tesznek elérhetővé, bár ezt már nem automatikusan aktiválják, hanem a Telekom applikációján keresztül kell mindenkinek.

A Telekomnál automatikusan aktiválták a 10GB extra mobilinternetet.
Fotó: Galaxy Világa

Természetesen a többi hazai telekommunikációs vállalat is előállt azóta hasonlóval, azonban nem akartam külön szedni, hiszen jobb, ha teljesbe látjuk az összképet. Már az elején szeretném leszögetni, hogy ez bizony példaértékű, és mindenki nevében köszönet érte!

A Telenor folytatta a sort másnap, ami simán felüllicitált a Telekom ajánlatot – már ha ez volt az elsődleges céljuk. Részükről a feltöltőkártyás és előfizetéses, valamint az üzleti ügyfelek 100GB extra hipernetet kapnak, amit mindenkinek magának kell élesítenie. Két opciót ajánlanak hozzá, azaz hármat:

  • a nulladik, hogy ne menjen senki sem az üzletükbe, mert ott nem tudják aktiváltatni
  • az első, hogy a Telenor applikációjában tessék keresni a „MobilNet” menüpont alatti „egyszeri” opciónál, ahol vélhetően csak ez az egyetlen lesz látható – maximum még egy másik, de az nem ingyenes választhatóság,
  • a második pedig, hogy a 1744-es díjmentes telefonszámra tessék elküldeni a FREE100GB szöveget, majd pedig várni, hogy a rendszer élesítse a beérkezett igényt.

Fontos megemlíteni, hogy a felhasználható extra netet március 31-ig lehet aktiválni, amit az aktiválástól számítva 1 hónapon keresztül lehet használni. Értelemszerűen nem lehet tovább örököltetni a következő időszakra, hiába maradt meg belőle; valamint nem lehet újraigényelni sem, ha mondjuk Netflixezés közben elfogyasztottuk 4 nap alatt.

Így aktíválhatod az ingyenes 100GB-od a Telenor applikációban.
Fotó: Galaxy Világa

A Vodafone Magyarország ajánlat felemásabb, azonban vannak olyan pontok benne, amik azért átgondoltabbak, mármint fókuszában tényleg az áll, hogy hasznosan netezzük el az általuk felajánlott keretet. Részükről március 17-től 15GB extra mobilinternetet biztosítanak a feltöltőkártyás és a havidíjas lakossági, valamint a kisvállalati ügyfeleiknek, amit 5-5-5GB formájában tálalnak három hónapon keresztül. Igen ám, de van más is a paklijukban:

  • Az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu), adatkeret használat nélkül lesznek elérhetők lakossági ügyfeleink számára a tanítási év végéig;
  • A Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja is elérhető lesz, ahol több száz ingyenesen letölthető, tanulást segítő program található.
  • Minden otthoni digitális TV előfizetéssel rendelkező ügyfelünk számára elérhetővé tesszük a Premium TV és a FilmBox Pro csomagban lévő csatornákat április 30-ig. A Premium TV csatornák UPC TV előfizetéssel érhetőek el, míg a FilmBox Pro csomag UPC és Vodafone TV előfizetéssel is.

Az extra mobilinternetet a My Vodafone applikáción keresztül lehet aktiválni.

Így aktíválhatod az ingyenes 5GB adatod a My Vodafone applikációban.
Fotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.