Új színvariáns tűnik fel a Galaxy Z Flip-ből Indiában

Februárban mutatta be a Samsung a Galaxy S20-család mellett a Galaxy Z Flip-et, ami az olcsóbb összehajtható termékcsaládot képviselné. A debüt napján négy színvariánsban dobták piacra – Mirror Black, Mirror Purple, Mirror Gold és Thom Browne -, azonban a legtöbb helyen csak a Tükör Fekete és Tükör Lila opcióban került bevezetésre. Nem képez ez alól kivételt Magyarország sem, ahol mondjuk megkérik az árat, hiszen ellentétben több nagyobb országgal, nálunk a Galaxy S20 Ultra ár fölé pozicionálta a Samsung Magyarország.

Fotó: Samsung

Nincs arról információnk, hogy tervezi-e bevezetni a hazai részleg a limitált Thom Browne kiadást, vagy a még különlegesebb és nőiesebb Tükör Arany színkóddal ellátott, variánst; azonban, más régiókban is megváratják a közönséget. Nemrég került fel a Samsung India oldalára, hogy utobbinak a piacra dobása a küszöbön van – legalábbis a “Coming Soon” felirattal ellátott teaser plakátjából és Twitter posztjukból másra butaság lenne következtetni:

Hivatalos dátum tehát még nincs, de heteken belül megérkezhet hozzájuk az exkluzív szín, ami biztosan kelendő lesz a női közönségnél, hiszen ezt nagyon sikerült eltalálniuk. Az, hogy van-e némi plusz költsége a Mirror Gold-nak a többihez képest, egy nagyon jó kérdés, hiszen alapvetően nem szokott csak úgy nagyobb régiókban színblokáddal előállni a Samsung. Magyarországon ezzel szemben megjelenhet a jelenség, és sűrűn elő is fordul, ugyanis a korábbi években többször láthattunk már olyat, hogy csak limitált darabszámban és egyetlen csatornára hoztak be egy exkluzív színt (pl.: a kék S10 a Telenornál); vagy a négy variánsból csak háromra bólintottak rá.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.