Benchmark teszten bukkant fel a Galaxy Tab A4s

Hónapokkal ezelőtt bukkant fel a Samsungnak egy újabb tabletje, amit csak SM-T307 modellkódon emlegetnek. Egyes források a Galaxy Tab A4S néven tartják számon, ami alapján egyértelműen leszögezhető azon tény, hogy hova pozícionálhatja a dél-koreai vállalat: a középkategóriában – vagy még lejjebb? – szeretnének vele érvényesülni, ami már igényli a felfrissülést, hiszen hazai viszonylatban a Galaxy Tab A8.02019 mindennek tekinthető, csak erőműnek nem. Szerencsére a Galaxy Tab A10.12019 ár/érték arányban szállítja az elvártakat, de 2019-et már magunk mögött tudjuk, 2020 igényli az új termék bevezetését, hogy versenyképesek lehessenek.

Amit eddig tudni vél a külföldi sajtó, hogy az Exynos 7885-ös lapkája adná a tablet lelkét, ami nyolcmaggal, azon belül is kétszer 2.2GHz-zel és hatszor 1.6GHz-zel szolgálná ki a felhasználók igényeit. Korábban a vállalat olyan termékekbe építette, mint a Galaxy A82018, a Galaxy A8+2018 és a Galaxy A72018. Igaz nála csak 3GB gyorsítótárról beszélnek, ami mai viszonylatban nem tekinthető cseppet sem combosnak, így amondó vagyok, hogy inkább a belépőszintet célozzák meg vele. Ugyanerre mutat a 32GB beépített belsőtárhelye.

És mint írtam a címben, lebukott egy benchmark teszt során, ahol további érdekességről hullott le a lepel, miszerint a vállalat Android 9-cel csekkolta, hogy milyen pontszámra képes. Nos, ha tényleg közeleg a premierje, akkor biztosan meg kell rá írniuk az Android 10-et, hiszen a Google szigorítása értelmében másképp megvonnák tőlük a GMS-t, ami eléggé nagy érvágás volna.

Mutatnám a banchmark mutatóját, ami cseppet se kimagasló. Valószínűleg alapfelhasználásra szánják. Szintén erre utal, hogy egyetlen színkóddal emlegetik, a Brown-nal, azaz barnával. Mentségre szóljon, hogy legalább ott a dobozában a 15 wattos gyorstöltő (ami kell is 4.860mAh-s akkumulátorához) – illetve WiFi tanúsítványa szerint egészen AC-ig támogatott. Kijelző méreténél 8.39 inchet tartanak számon, ami mellé Full HD+ társulhat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.