Leárazták a Galaxy S10 Lite-ot és még mást + promóció hosszabbítás

Mindjárt mögöttünk az első negyedév 2020-ból. Március egyértelműen a Galaxy S20-családra fókuszált, ami – ha lehet így fogalmazni – a lehető legrosszabb időszakban debütált, ugyanis a kialakult járványhelyzet nem éppen segíti a dél-koreai vállalat életét az értékesítésben. Nem is csoda, hogy számos forrásból érkeznek be olyan elemzések, hogy rosszabbul fogy a termékcsalád, mint a tavaly Galaxy S10-es. Ez részben ennek tudható be, részben pedig annak, hogy árazás tekintetében a Galaxy S20 Ultra – ami a számottevőbb újdonságokat hozza el – lehetett volna kicsivel olcsóbb, pénztálca-barátabb. A premier után a Samsung el is indította a trade-in promócióját rá, melynek részleteiről már írtunk, és ami jelenlegi állás szerint március 31-ig tart.

Eredetileg március 22-én ért volna véget a Samsung születésnapi promóciója, azonban a vállalat meghosszabbította március 31-ig. A részletek nem változtak!

A vásárlókat a részletfizetési lehetőség se segíti, ugyanis jelenpillanatban felfüggesztették ezt a fizetési opciót. Holott a hónap elején volt mindegyik termékre 10 és 24 havi kamatmentes vásárlási lehetőség, azonban, aki ilyen módon szeretne terméket magáénak tudni, azoknak még várniuk kell, hogy újrainduljon.

Ettől függetlenül a promóciók nem álltak le. 2020. március 23-ával elstartolt egy újabb, ami március 31-ig, valamint a készlet erejéig érvényes. Nem csak a márkaboltokban van jelen, hanem a hozzájuk tartozó online áruházakban is.

A középkategóriában a Galaxy A51-re esett ismét a választás, ami ebben a hónapban még nem kapott leárazást. Ha visszaemlékeztek, akkor március első felében a nagytestvérre, a Galaxy A71 került górcső alá, előző hónapban pedig bundle promóciót tűztek ki rá. Most engedtek az árából, eléggé jelentőset, de hogy mennyi az annyi, azt mutatnám a táblázatban:

Termék:Bevezetési ár:Márciusi ár:Akciós ár:
Galaxy A51129 990 Ft129 990 Ft110 490 Ft

Természetesen a felsőkategória se maradhatott ki a „buliból”. Megérkezett a Galaxy S10 Lite-ra az első leárazás. Nála nem bundle promóciót alkalmaztak, hanem csökkentették a Galaxy S10e és a Galaxy S10 Black Friday ára közé. Így már tényleg van értelme beruházni rá. Mellette még a Galaxy S10+ alaptárhelyére megy a fókusz, ami megörökölte a születésnapi akciós árát.

Termék:Belső tárhely:2020/Q1-es ár:Márciusi ár:Új ár:
Galaxy S10 Lite128GB227 990 Ft227 990 Ft193 790 Ft
Galaxy S10+128GB344 990 Ft309 990 Ft263 490 Ft

Íme a hirdetménye:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.