Újabb divatmárka paktált le a Galaxy Z Flip mellett

A Galaxy Z Flip talán nem azt a fogadtatást kapta, mint, amit a dél-koreai vállalat neki szánt, azonban remekül formálják életpályáját, hogy mégis beszédes és egyedi készülék legyen. Nemrég vette kezdetét itthon is egy különleges promóció, mellyel némileg fel szeretnék verni az állóvizét, ami éppen körül övezi az 535 990 Ft-os árazású terméket. Ezzel szemben más országokban különféle Speciel Edition-öket dobnak belőle piacra, s teszik igazából a divatvilág egyik ikonikus részévé, mert ez már, ha úgy vesszük egy ékszer is önmagában.

Így fest a Galaxy Z Flip Sirivannavari Bangkok Special Edition

A Samsung mindent azzal kezdett, hogy Thom Browne-val kötött együttműködést, és a februári Unpacked Eventjekor a sima alapmodell mellett bemutatták egyúttal az amerikai divattervező által ihletett terméket. Ekkor már lehetett sejteni, hogy nem ez lesz a következő összehajtható termékük, amire ország-világ odafigyel, azonban remekül észrevettek a piaci rést, mert célzott reklámmal a közönségnek bizony bármit el lehet adni. Mondhatnám úgy is, hogy egy jó kollaborációval eladja magát a termék, ha pedig ráeresztjük a limitált kifejezést, akkor még inkább sarokba szoríthatók azok, akiknek az agyán átfut bármiféle gondolat a vásárlást illetően.

A Samsung Thailand se vette félvárról a kollaborációs kísérletet, amikor felkereste az ország egyik ikonikus divat brandjét, a Sirivannavari Bangkok-ot, és közösen piacra dobtak a márka által ihletett kiadású modellt, ami hivatalosan a Galaxy Z Flip Sirivannavari Bangkok Special Edition névre hallgat.

„Miben másabb, mint az alap készülék?”

tehetjük fel teljesen jogosan a kérdést!

Nem gondolták túl a csomagot. A Sirivannavari Bangkok kiadás különlegessége abban rejlene, hogy kapott egy a cég által ihletett hátlapi tokot, amelyen a divatház pávalogója látható. A Mirror Purple (SM-F700FZPDTHL) színnél rózsaszín és lila, míg a Mirror Black-nél (SM-F700FZKDTHL) kék és türkiz színkombinációval dolgoztak. A végeredmény egyébként nem lett rossz. Szoftverén mindössze annyit variáltak, hogy beadtak neki egy egyedi háttérképet, semmi különleges ikon- vagy felületcsomag. Mindezt egy stílusos, „inkább ki sem bontanám, annyira szép” csomagolás alá rejtették.

A Samsung hivatalos oldalán 47,900.00 thai bahtért árulják, ami átszámolva 1.455 dollár, azaz 480 ezer forint, de ez nyilván vámmentesen. Hazánkban biztos nem lesz kapható, viszont, akik érdeklődnének iránta, azok használják a színeinél lévő linkeket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.