Ezek a termékek érkezhetnek áprilisban a magyar piacra


Éppen összegzés alatt van a szokásos hónapindító magyar árakkal kapcsolat cikksorozat, azonban még vannak kérdőjeles részek benne, így tologatom magam előtt. Ezzel párhuzamosan arra gondoltam, hogy míg annak nem kerül a mondat végére pont, addig körbe nézhetnénk, hogy milyen készülékek és tartozékok beérkezésére, vagy éppen premierjére várunk április havában. Természetesen nincs kizárva, hogy a leírtak tolódni fognak, esetleg meg se valósulnak – gondolhatunk most a tavalyi Galaxy A90 5G-re, ami sokáig úgy volt, hogy bevezetésre került.

Tartozékok portfóliójából egy eléggé érdekes terméknek a beérkezésére várunk. Az EP-L5300 kódnéven számon tartott autóstöltő lesz a bikább változata a korábban górcső alá helyezett EP-L1100-asnak. (A hazai piacra az EP-L5300XBEGEU modelkódon érkezhet.) Különlegesség abban merülne ki, hogy dupla portos, amelyek között egy 45 wattos és egy 15 wattos kimenet foglal helyet. Hamarosan írunk róla külön, mivel a külföldi piacokra már beérkezett. Nagyjából 15 ezer forint körülire tehető az ára.

Az EP-L5300XBEGWW teljes valójában.
Forrás: Samsung | Fotót szerkesztette: Galaxy Világa

Hamarosan hozok egy összegzőírást a jelenpillanatban futó okostelefonokról, amelyek közül a Galaxy A40 kiemelt figyelmet kap egész hónapban. Ez érthető, hiszen nemsokára hivatalossá válik a Galaxy A41, azaz az utód érkezése, amiből egyes források emlegetnek Galaxy A41s-es variánst is, azonban, hogy hozzánk melyik érkezik és az mit fog tudni, az már csak egy másik kérdés; hiszen az alapmodellnél IP68-as védelmet és MediaTek processzort hangoztatnak a külföldi tech oldalak. Újra visszatérne az A-szériába a vízállóság? Könnyedén előfordulhat, de akkor a Galaxy A51 és Galaxy A71 duóból miért maradhatott ki?

Szintén elérte életpályájának utolsó szakaszát a Galaxy A20e, ami talán nem is akkor probléma. Áprilisra van beütemezve a Galaxy A21 érkezése, azonban hasonló hírek lebbentek fel, mint a fentebb említett Galaxy A41-nél, azaz nem feltétlenül biztos, hogy az alapmodell érkezik hazánkba.

Okostelefonok közöl még egyre kell felhívnom a figyelmet, amit más országokban már rég bemutattak: a Galaxy Xcover Pro-ra, ami a ráncfelvarrott variánsa lesz a Galaxy Xcover 4s-nek. Róla már rég beszámoltunk. Amivel abszolút szimpatikus számomra, az az Infinity-O formaterv a kijelzőjénél. Egyes pletykák szerint combos bevezetési árral lehet számolni, ami annyit jelentene, hogy bőven elrugaszkodik az eddig megszokott 100 ezer forint körüli árától, viszont, akinek ilyen termék kell, annak sajnos ki kell nyitnia a pénztálcáját, hiszen egy CAT S52 140 ezer forint körül kapható, hát még a CAT S61, amit bőven Galaxy S10 magassággal mérnek.

Okosórából és tabletből egyelőre nincs kilátásban új bevezetése – hiába debütál számos országban a napokban a Galaxy Tab S6 Lite, amiről nemsokára írunk bővebben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.