Megálmodták a következő Galaxy Fold-ot! Belülről korrekt, kívülről ehhh!

Milyen egy igazi tipikus tech-guru? –  Egyszerű a válasz: amikor megjelenik a legújabb csúcsmodell, már a következőről kezd el beszélni. A Galaxy S20 megjelenése után fellebbentek az első hírek az őszi zászlóshajóról, a Galaxy Note20-ról. (A nevet lehet könyvelni, hiszen a Samsung se akarja azt, hogy árkot ásson az S- és a Note-széria közé. Hiába csak a bejelentésekor lepleződik le teljes valójában, a dél-koreai vállalat februárban elárulta, hogy okkal lett ez a neve a folytatásnak.) Most viszont nem a tollas variánsról lesz szó, de érintőlegesen muszáj volt szóba hoznom, mert a német Windows United oldala gondolt egy nagyot, és összerakta a Galaxy Fold 2-t, amit mostanság Winner2 fedőnéven tart a köznép számon.

Szóval az oldal megálmodta, hogy szerintük miként kellene kinézniük a következő csúcskategóriás összehajtható okostelefonjának a Samsungnak. Mutatnám az első általuk kreált fotót, aztán lentebb folytatnám a címben írtak magyarázatával.

A Windows United oldala elképzelte a Galaxy Fold 2-t.

A Galaxy Fold képviseli a Samsungnál azt a terméket, ami méregdrága, azonban az árazásának köszönhetően senki sem vonja kétségbe a tudását. Nyilván a technológia újdonságok magukkal hozzák a zsebbenyúlást, azonban ilyen termékkel nem találkozik minden utcasarkon az ember. Egyedi bánásmódot igényel a használata, de, ha veszel más használati cikket, ami az átlagos limitednél jóval drágább, az általában hasonlót eredményez.

A Galaxy Z Flip érkezése után nem volt kérdéses, hogy a dél-koreai vállalat próbálkozik, termékcsaládot épít. Nem veszik el a piacot maguk elől azáltal, hogy van egy „olcsóbb” termékük. Remekül sikerült a pozíciónálása. A Z-szériát bátran hívhatjuk olyannak, mint az XCovert, hiszen különcségével hívja fel a figyelmet. Jó-Jó, de ennyi pénzért inkább már Galaxy S20 Ultra – szaladhat ki sokak szájából. Holott azért vannak rejtett képességei, amikért lehet imádni.

Ettől függetlenül körvonalazódott, hogy ősszel lehet egy újabb generációs Galaxy Fold-dal számolni. Habár a COVID-19 még beleszólhat az érkezésébe, attól még könyvelhető, hiszen világszerte nyitottak rá a felhasználók. Már csak az a kérdés, mivel lehet felüllicitálni az elődöt?!

A WindowsUnited szerint azzal, hogy a belső részébe Infinity-O, míg kívül Infinity-U kijelzőstílus köszönhetne vissza. Belülről gyönyörű az elképzelés, de kívülről az a „notch” nekem nagyon nem adja! Mellesleg, ha belegondoltok, akkor némileg visszafejlődés a belső kamera elképzelésük, hiszen a sima Foldban kettő kap helyet. Nyilván úgy gondolják, hogy a Galaxy S20+ kameraszigetét örökölheti meg, vagy valami hasonlót, amivel megint csak vitába szállnék, mert ilyen árazás mellett mindenből a legtutibbnak kell belekerülnie, ezzel pedig önmagukat rúgnák tökön.

Koncepciófotóknak persze korrekt, amit elképzeltek, csak éppen az esély arra, hogy így nézzen ki eléggé csekély. Ha viszont igazuk lenne, akkor az arcomon egyfajta szomorúság mutatkozna, mert nem lenne méltó az előd pótlására. Az pedig, hogy még S Pen képességet is kapna, szinte kizárt, hiszen a hajlított kijelzőnél eléggé necces megvalósítani a toll működését. Nem lehetetlen, csak éppen nem egyszerű.

Azért egy kócacikknek elfér a lapon, már csak azért, hogy tisztelegjünk a szerkesztőkollégák előtt. Pacsi és köszi!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.