Pehelykönnyű kéziporszívó a Samsungtól

Nem olyan régen mutatkozott be a Samsung Jet névre keresztelt termékcsaládja újabb generációja, ami a takarítást teszi még könnyedebbé és élvezetesebbé. Mondanom se kelljen, de a mostani #maradjotthon állapot tökéletes arra, hogy mindenki megtartsa az éves tavaszi nagytakarítást, amihez a dél-koreai vállalat egy roppant jó termékként kínál.

A Samsung Jet-széria Digitális Inverter Motorral és JetTM Cyclone rendszerrel van felvértezve. A kéziporszívok egyik sarkalatos tulajdonsága: a hatékonyság. Ezeknél a modelleknél a légterelők optimalizációjával, illetve azzal, hogy a motorburkolat ultrahangos hegesztésével érik el a kívánt nagy szívóteljesítményt. A JetTM Cyclone kilenc különálló ciklon egységet tartalmaz, amelyek mindegyike háromirányú légbevezetővel rendelkezik. A technológia alkalmazásával lesz képes a termékcsalád a szívóerő fenntartására, valamint a finom porszemek lekötésére. Javítottak az akkumulátor-teljesítményén. Immáron 1 óra üzemidőre képes, s azáltal, hogy cserélhető az akkutelepje, akár hosszabb takarítást is kibír.

Nyilván felmerül mindig az ilyen tisztasági eszközöknél az egészség kérdése is. A Brit Allergia Alapítvány (BAF – Brisith Allergy Foundation) vizsgálata alapján a levegőbe visszakerülő porszemek és allergének 99,99%-át kiválasztja. Nem is csoda ez a higénia, hiszen a porszívó elsőorszályú 5-rétegű HEPA szűrőrendszerrel van ellátva. A porzsák könnyedén eltávolítható és tisztántartható. Ezen kívül több kefével van felvérezve az eszköz.

Különlegességei között tartható számon a beépített digitális kijelző, ami mutatja a töltés- és a kefék állapotát, valamint felhívja a figyelmet, ha bármiféle nyomásprobléma lépne fel – mondjuk dugulás által. 2-in-1 töltőállomásával egyszerűen tölthető, ha pedig valakit zavar az, hogy a földön útban van, akkor rögzíthető a falra is.

A Samsung Jet váza 1,66kg, míg a Samsung Jet Light-é 1,48kg. Az elődjeikhez képest legalább 10%-kal könnyebb mindkettő. A legfontosabb infóról el is feledkeztem: 200 wattos teljesítménnyel rendelkezik. További infók a hivatalos weboldalán. Ára talán kicsit soknak tűnhet, ugyanis 1,5 millió dél-koreai wont kérnek érte, ami átszámolva 410 ezer forint.

Mutatnám a hozzá kiadott angol infografikát:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.