Ismét formáltak a Galaxy S20-család kameraszoftverén

A Samsung szoftverfejlesztői gőzerővel azon vannak, hogy helyre tegyék a Galaxy S20-család kameraszoftverét (valószínűleg még emiatt nem tesztelte a DxOMark weboldala), hiszen hiába vagyunk lassan túl az első hónapján, még mindig akadnak elégedetlen felhasználók, akik sokat panaszkodnak a gyenge minőségi fényképezőre – ami teljesen érhető, hiszen a dél-koreai vállalat vele adja el a terméket. Hardverileg nincs probléma egyik modellnél sem, azonban szoftverileg annál inkább. Ismételten érkezett egy frissítés, amivel megpróbálják orvosolni a problémás részeket.

A frissítés a G98xFXXU1ATCT buildszámon van számon tartva, ami már tartalmazza az áprilisi biztonsági javítást. Méretben nem kell nagyra számítani, mindössze 293MB körüli adatmennyiség szükséges a letöltéséhez.

A SamMobile értesülése szerint elsőként Hong Kong és Tajvan kapta meg a frissítést, azonban számos más országban is napok múlásával elérhetővé vált. Kis idővel hozzánk is elérkezik, de egyelőre még az XEH régió patch note-jában nem szerepel a bejegyzés. Az oldal arról is beszámol, hogy javítottak a gyengébb fényviszonyok között készülő lassított videók minőségén, illetve a Galaxy S20 Ultránál mind a 108MP-es, mind pedig a 48MP-es szenzor autófókuszán.

(Zárásképp jegyezném meg, hogyha nem érkezett meg még a frissítés, akkor sem kell pánikba esned, mert a szerverekre fokozatosan engedik rá a készülékeket, hogy elkerüljék a terhelést. Másrészről, javasolt ilyenkor használni a manuális frissítési lehetőséget a Beállítások menüpont Szoftverfrissítés almenüjében; vagy ott a Samsung Smart Switch PC-re telepíthető programja, amivel hasonlóképp van módotok ránézni a frissítés elérhetőségére.)

A One UI2.1-es rendszer egyik újítása, a Single Take funkció.

Buildszám: G980FXXU1ATCT | G985FXXU1ATCT | G988BXXU1ATCT
Android verziója: Q (Android 10)
Kiadás dátuma: 2020-04-03
Biztonsági javítás szintje: 2020-04-01

Alább láthatja az újdonságokat:

  • Jobb lett a teljesítmény.
  • Fényképező.
  • Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.