Benchmark teszten bukkant fel az egyik Galaxy Note20-as

Míg a világ egyik fele azt várja, hogy mikor áll helyre a lelkibékéje a Galaxy S20-ak kameraszoftverének (és ezzel egyúttal kerül fel egy teszteredmény a DxOMark oldalára), addig a másik azzal foglalatoskodik, hogy ősszel milyen termékcsaládot mutat majd be a Samsung. Nincs könnyű helyzetben a dél-koreai vállalat, hiszen mindkét oldalnak meg kell felelnie, az viszont már most látszik, hogy nem veszi fél vállról a Galaxy Note20-ak debütjét, és már jóval előbb megkezdték a készülékek tesztelését.

A jelenségről pedig a GeekBench oldala árulkodik, ahol még március végén tűnt fel az SM-N986U modellkódon futó készüléke, ami valószínűleg a Galaxy Note20+ 5G valós néven érkezhet – legalábbis ha a vállalat eddig névválasztását vesszük alapul, akkor az SM-G986U-n a Galaxy S20+ 5G volt, ahol a ‘G’ az S-szériát, míg az ‘N’ a Note-szériát jelentené.

A tesztje sok érdekes tényt elárul, mint pl.: azt, hogy az alaplapnál a „kona” elnevezés szerepel, ami egyértelműen a QualComm Snapdragon-családját jelentené. Lapkakészlet szempontjából egyes források szerint a Snapdragon 865+ kerülhet bele, ugyanis magasabb, 3.09Ghz-es órajelen működik, mint az előd, aminél csak 2.84GHz-et tartunk számon. Mondjuk az amerikai piacra alapvetően nem került Exynos-féle, viszont a nemrég netre került különbségeket látván talán ez a jövőben sem fog változni.

A gyorsítótár tekintetében 8GB-ról beszélhetünk, valamint Android 10-es operációs rendszerről, ami alatt a One UI2.5 debütálhat legújabb funkcióival. Az egymagos értéke 985 lett, míg a többmagos 3.220. Nyilván ezek nem magas számok, hiszen csak ha random a hasamra ütök, és előveszek egy iPhone 11-es eredményt, ami előbbiben: 1.341-et, míg utóbbiban 3.437-et produkált ugyanazon GeekBench 5.1.0-ás verziójú tesztje alatt, akkor azért van hova fejlődni – mégis csak az a legnagyobb konkurenciája.

Az SM-N986U GeekBench eredménye 2020.03.30-án.
Forrás: GeekBench

Azt azért hozzátenném, hogy még van idejük!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.