Meghosszabbított garaciát ad a Samsung a koronavírus járvány miatt + Fertőtlenítő pontok jöttek létre

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mi tévő legyen mostanság, ha éppen az okostelefonja vagy más eszközének a garanciája lejáróban. Az egyik megoldásról már hetekkel ezelőtt beszámoltunk, azonban van másik is, ha nem akkora a probléma. Nyilván az egészség mindennél fontosabb, azonban nem szabad kidobni az ablakon a pénzt sem. A Samsung Magyarország Zrt. a héten adta hírül, hogy a kialakult vírusjárvány miatt meghosszabbítja készülékeinek garancia idejét július 15-ig, ha az egy bizonyos időintervallum között járna le.

Minderről a Samsung Community fórum egyik bejegyzésében olvashattok, köszönöm a szemfülességet Evelilnnek:

Az új koronavírus ( COVID-19) globális terjedésével kapcsolatban a Samsung fontosnak tartja, hogy az elszigeteltségben is gondoskodjon ügyfeleiről. Szeretnénk megoldást nyújtani neked, hogy eggyel kevesebb dolog miatt kelljen aggódnod.

Ha a Samsung Zrt. által forgalomba hozott termékedre vállalt kiterjesztett Samsung jótállásunk 2020.03.15 és 2020.06.15 között jár le, akkor 2020.07.15-ig meghosszabbított időszak áll rendelkésedre, hogy jelezd garanciális problémádat a Samsung ügyfélszolgálatán.

Terméked miatt most ne aggódj, ezt a terhet mi levesszük a válladról!

oldasható a Samsung Community egyik bejegyzésében.

A Galaxy Fertőtlenítő Pont kreatívja.
Forrás: Samsung

Ezen kívül olvasható volt az, hogy a Samsung számos országában fertőtlenítő pontokat hozott létre, ahova a járókelők bevihetik készüléküket, és 5-10 percnyi ottlét alatt a koronavírus fertőzöttségének százalékát hamar leredukálhatják 0% körüli értékre. A Samsung Magyarország egy hete adta hírül, hogy hazánkban is elstartoltak a Galaxy Fertőtlenítő Pontok. Ezzel kapcsolatban meg is kérdeztük ők, hogy mit képzeljünk magunk elé:

A Galaxy Sanitizing Service szolgáltatása a berendezéstől függően 5-10 percet vesz igénybe, és a Samsung okostelefonok, Galaxy Buds fülhallgatók és Galaxy Watch okosórák esetében használható. Az egyedileg, erre a célra tervezett fertőtlenítő berendezések UV-C fényt használnak, egyszerre két telefon megtisztítására, ezeket úgy alakították ki, hogy ne károsítsák a készülékeket. A Samsung nem ajánlja a jóváhagyás nélküli, otthoni UV eszközök használatát hasonló célra.

A Samsung célja, hogy az ingyenes szolgáltatást minél több felhasználó számára elérhetővé tegye a jövőben, a mindenkori járványügyi intézkedésekkel összhangban.

kaptuk a Samsung Magyarországtól a választ.
Így festene a kütyű, ami fertötleníti a Samsung terméked.

A Galaxy Fertőtlenítő Szolgáltatás kizárólag az alábbi Samsung Márkaszerviz üzleteinkben érhető el:

 1. Kiemelt Samsung Márkaszerviz és Technológiai Központ
  1066 Budapest, Aradi utca 2-4.
 2. Samsung Experience Store – Downtown
  1053 Budapest, Ferenciek tere 10.
 3. Samsung Experience Store – Westend
  1069 Budapest, Váci út 1-3.
 4. Samsung Experience Store – Árkád
  1148 Budapest, Örs vezér tere 25/A
 5. Samsung Experience Store – Debrecen
  4029 Debrecen, Csapó utca 30.

A Samsung kihangsúlyozza, hogy „nem garantálja a szolgáltatás hatékonyságát. Az eredmények eltérőek lehetnek, és előfordulhat, hogy a fertőtlenítés során nem pusztul el minden baktérium, vírus vagy egyéb kórokozó.” Az viszont tény, hogy az UV-C fény hatékonyan elpusztítja a nukleinsavakat és szétroncsolja a baktériumok DNS-ét. A DNS felbomlása után a baktériumok nem működhetnek vagy szaporodhatnak, és az organizmusok meghalnak.

Ha netán kipróbáltad már ezt az ingyenes szolgáltatását, akkor várjuk hozzászólás formájában a tapasztalataitokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.