4.000mAh-ás akkumulátortelepet kaphat a kisebbik Galaxy Note 20

Alig vagyunk túl a Galaxy S20-as család premierjének hónapfordulóján, de már egyre több pletyka és könyvelhetőnek tűnő tény lepi el az internetet az ősz elején érkező Galaxy Note20-családdal kapcsolatban. Most a GalaxyClub holland oldal szerkesztősége volt a szemfüles, aki elképzelése szerint az alap- vagy legkisebb modell az EB-BN980ABY elnevezésű akkumulátortelepet kaphatja meg, ami 4.000mAh kapacitással rendelkezik – ugyanannyival, mint a Galaxy S20, azaz a legkisebb tavaszi csúcsmodell.

Külön kihangsúlyozzák, hogy az akkumulátortelep névleges kapacitása 3.880mAh, ami azt jelenti, hogy a tipikus mérete 4.000mAh körülire tehető. Ugye a kémiafolyamatokból fakadóan a telep tágulhat és összeszűkülhet – de ezt az egykori Galaxy Note7 premierjével mindenki bevéste a fejében amondó vagyok.

Forrás: SportsCool.com

Ha így volna, akkor 500mAh-ával kapnánk többet, mint a tavalyi Galaxy Note 10-nél. Simán lehet ekkora előre lepéssel számolni, hiszen, ha belegondoltok, akkor a Galaxy S10 és a Galaxy S20 esetében 600mAh-át könyvelhetünk el. Nyilván nincs kőbe vésve a kerekszám, hiszen pl: a Galaxy Xcover Pro-nál 4.050mAh-ával, míg a Galaxy Tab S6 Lite-nál 7.040mAh-ával lepték meg a felhasználókat a mérnökök; de az leszögezhető, hogy mostanság a felsőkategóriás készülékeknél sűrűn előfordul szembarátabb kerekítés.

Az már az elmúlt hetekben körvonalazódott, hogy a Galaxy Fold 2 S Pen-mentes lesz, így akik abban bíztak, hogy mindent egybeépít a dél-koreai vállalat, azoknak még várniuk kell. Szinte biztosra vehető, hogy a Galaxy Note 20-család legalább két taggal bővül, de nincs kizárva, hogy háromra bővül. Ha lesz is Lite-utód, azt csak az év utolsó felében jelentik be, látván, miként teljesített a Galaxy Note10 Lite.

Sok a kérdőjeles rész, viszont amondó vagyok, hogy a Snapdragon 865+-ös processzort biztosan könyvelhetjük. Már csak az a kérdés: Miben fogja felülmúlni a tavalyi szériát?!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.