Felfrissült a One UI 2.1-re a Galaxy S10 Lite

Miután befutott a Galaxy Note10 Lite-ra a One UI 2.1-es frissítés, biztosra lehetett venni, hogy csak napok kérdése, és a kvázi testvérének titulált Galaxy S10 Lite is megkapja. Így is történt, nem húzta el olyannyira a Samsung a kiadását, hogy ugyanazon a naptól tölthetik le az OTA szerveréről a magyar felhasználók, mint a németek. Mondanom se kelljen, de ritkán fordul elő ilyen.

A G770FXXU2BTD2 buildszámon érkezett csomag nem csak a One UI 2.1 újításait foglalja magába, hanem az aktuális hónapnak a biztonsági javításait. Elsőként a spanyol régióban vált elérhetővé még április első napjaiban, szóval azért kellett várni rá, de csak megérkezett.

Az újdonságok között helyet foglal a Music Share és Quick Share funkció, valamint a billentyűzetben történt számtalan változás. Valószínűleg utóbbi miatt a telepítést követően előfordulhat, hogy leresetelődik az és szükséges lesz újratanítani a szótárját, valamint a kiosztását. Ezzel a jelenséggel tessék számolni.

(Zárásképp jegyezném meg, hogyha nem érkezett meg még a frissítés, akkor sem kell pánikba esned, mert a szerverekre fokozatosan engedik rá a készülékeket, hogy elkerüljék a terhelést. Másrészről, javasolt ilyenkor használni a manuális frissítési lehetőséget a Beállítások menüpont Szoftverfrissítés almenüjében; vagy ott a Samsung Smart Switch PC-re telepíthető programja, amivel hasonlóképp van módotok ránézni a frissítés elérhetőségére.)

Fotó: Samsung

Buildszám: G770FXXU2BTD2
Android verziója: Q (Android 10)
Kiadás dátuma: 2020-04-23
Biztonsági javítás szintje: 2020-04-01


Alább láthatja az újdonságokat:

 • AR-emoji: Az AR-Emoji olyan fejlesztésekkel egészült ki, mint a manuális szerkesztés és Az arckifejezések továbbfejlesztett felismerése.
  ※ Mivel Az AR-Emoji új verzióra frissült, minden korábban mentett AR-Emoji törlődni fog Az AR-Emoji alkalmazás következő megnyitásakor.
 • A Fényképező új funkciói: Különböző új menük, módok és szűrők kerültek be az alkalmazásba, így például az AR-zóna, az Okos felvétel, a Profi videó, a Saját szűrők, a Szelfi tónusa, az éjszakai time-lapse.
 • Galéria:
  • A hasonló képek mostantól csoportosítva jelennek meg a rendezettebb megtekintés érdekében.
  • Az alkalmazás része lett egy olyan funkció, amellyel több Különböző albumcsoport egyetlen csoporttá egyesíthető, illetve Különböző csoportok és albumok egyetlen csoporttá egyesíthetők.
  • Bekerült Az alkalmazásba egy továbbfejlesztett keresési funkció, amellyel olyan információk alapján kereshetők képek, mint a készítés ideje és helye.
  • Az alkalmazás része lett a Gyors körülvágás funkció, amellyel nagyíthatók és körülvághatók a nagy felbontású képek részei.
 • Samsung billentyűzet:
  • Bekerült a rendszerbe egy többnyelvű fordítási funkció.
  • Bekerült Az alkalmazásba egy olyan funkció, amely a Különböző elemek – például Az emojik és a matricák – egyszerre történő keresésére szolgál.
  • Bekerült a rendszerbe egy szövegek visszavonására/újbóli megadására szolgáló funkció.
   (Húzza két ujját jobbra vagy balra a billentyűzeten.)
  • Bekerült a rendszerbe a Samsung Pass megnyitására szolgáló ikon.
 • Quick Share: A Quick Share használatával gyorsan és egyszerűen megoszthatók a fájlok a közeli Samsung eszközökkel.
 • Music Share: A Music Share használatával megoszthatja a zenéket ismerőseivel egy Bluetooth-hangeszköz használatával.
 • Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.