Törölték a Galaxy S20+ 5G Olympic Games Edition megjelenését


Március végén eldőlt, hogy a tokiói Olimpiát elhalasztják 2020-ról 2021-re. A Samsung támogatta a döntést, és a Nemzeti Olimpiai Bizottság mellé állt. Hiába sikerült az Olimpiai Lángnak az eljuttatása Athénba, mégsem kerülhetnek megrendezésre az ötkarikás játékok. Ezzel egyidejűleg pedig felmerült egy keresztkérdés, hogy mégis mi lesz a sorsa a Galaxy S20+ 5G Olympic Games Edition készüléknek, azaz annak, amit az Olimpai Játékokra tervezett volna kiadni a dél-koreai vállalat, mint azt tette korábban olyan sok alkalommal.

Sleepy Kuma válaszolta meg mindezt tweet formában, miszerint a limitált számban kiadásra kerülő termék 2020-ben biztosan nem kerül megjelenésre! Íme a tweet, amiben megtalálhatjátok a forrás bejegyzésének linkje is:

A japán helyi DOCOMO szolgáltatónál lett volna elérhető, azonban az április 22-én kiadott közleményükből kiderül, hogy mivel az eseményt elhalasztják, úgy döntöttek, hogy törlik a termék megjelenését is, amit eredetileg az Olimpiai Játékok startnapján kezdtek volna el limitált számban értékesíteni. Ezzel egyidejűleg kifejezték sajnálatukat is, hiszen tudják, hogy sokan várták volna ezt a változatot.

A Galaxy S20+ 5G Olympic Games Edition-ről annyit mindenképpen meg kell említeni, hogy 5G képes telefonok piacát erősítette volna a 12/128GB-os buildjével. Egyetlen színben, aranyban érkezett volna, melynek hátulján feltűnik az olimpiai embléma, fölötte pedig a “Tokyo 2020” felirat. 114 840 japán jenért került volna bevezetésre limitált számban, ami átszámolva 352 ezer forintot takarna – azonban ez magyar ÁFA-mentes összeg, szóval biztosan ment volna némi plusz rá, de azzal is nagyjából ott lennénk, mint a hazai Galaxy S20+ 5G-nél.

A törlés nem egyenlő azzal, hogy végleg elveszítjük a terméket, hiszen amikor hivatalossá válik, hogy mikor kerülhet újra megrendezésre az elmaradt 2020-as Tokiói Olimpia, valószínűleg a dél-koreai vállalat előáll egy frissített variánssal.

Lennék most az az ember, akinek a prototípusa a kezében van, hiszen ugyanolyan ritkaságnak számítható, mint a visszakért Galaxy Note 7.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.