Tanúsítványt szerzett a következő okosórája a Samsungnak

A Samsung törekszik arra, hogy minden évben új okosórával álljon a felhasználói elé. 2020 első felére nem várható új modell, azonban az év másodikra simán hozhatnak, ugyanis nem olyan rég kapott kínai tanúsítványt a legfrissebb elképzelésük. Utoljára januárban esett szó az utódról, hiszen lelepleződött, hogy a Noblesse fedőnevet kölcsönözik neki. Az előző évek tendenciáját alapul véve most a tradicionális vonal kerülne frissítésre, hiszen a Galaxy Watch túl van a másfél éves stádiumán – még ha ez az árán cseppet sem mutatkozik.

Hónapokkal ezelőtt arról már lehullott a lepel, hogy milyen modellkódot kapnak az új készülékek. Ismételten két mérettel lehet számolni, melyből két variánst szállítanak. Tehát összesen néggyel. Ha az előző évi számozást vesszük alapul, akkor az SM-R840 és az SM-R850 duó lesz a Wi-Fi képes változat, míg az SM-R845 és az SM-R855 duó a Wi-Fi + LTE képes. A nevük viszont egyelőre nem tisztázott. A többség szerint a Galaxy Watch 2-t várjuk, de nincs kizárva hogy a Galaxy Watch Active 3-mal rukkoljon elő a dél-koreai vállalat.

Az azonban már nem kérdéses, hogy a kínai CMIIT által meglegyen neki a tanúsítványa.

A megszerzett tanúsítványok bejegyzései.
Forrás: SamMobile

Az utódról tényleg alig szivárgott ki eddig valami. Mi is azon teóriázók klubját erősítjük, akik szerint a tradicionális vonal kerül frissítésre, azaz a Galaxy Watch 2 premierjének küszöbén állunk. A Samsung valószínűleg a következő hónapokban kiemelt prioritásként kezeli majd az EKG- és a vérnyomásmérés funkcióját, amelynek képessége a Galaxy Watch Active 2-ben már ott szerepel, azonban még engedélyek hiányában nincs megadva. Ha tippelnünk kellene, akkor ez a modellcsalád hozhatja el az élesítésüket nemsokára, mert biztosan mindkét funkciót beleépítik.

A jósok teóriái között kap helyet a nagyobb akkumulátor, valamint a duplázott belső tárhely. Utóbbi esetében immáron 8GB-tal lehet számolni, ami kell is, pláne azoknak a felhasználóknak, akik sportra használják, ugyanis a Spotify képes jelentős mennyiségű tárhelyet felemészteni – és akkor még nem is telepítettünk különféle appokat rá, mint pl.: golfost.

Az elmúlt éveket alapul véve a Galaxy Note20-család érkezésével kerülhet bejelentésre, tehát még előttük van cirka 4 hónap.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.