Megkezdődött az előrendelési időszak a Galaxy Book Flex α-ra

Még februárban számoltunk be a Samsungnak a Galaxy Book Flex α (Alpha) nevű laptopjáról, amit a CES-időszakában mutatott be, ha emlékeim a helyükön vannak. Akkoriban csak az árát leplezték le, illetve azt, hogy valamint 2020 első felében érkezhet. Azóta két hónap eltelt, de semmi információ nem látott napvilágot, egészen mostanáig, amikor is Dél-Koreában 2020. április 24-től elstartolt a pre-order időszaka, ami mindössze 5 napon keresztül tart április 28-ig.

A termék nem csak a dél-koreai piacra készült, hanem az amerikaira is, ahova leghamarabb nyár elején érkezhet meg. A 829 dolláros bevezető ára nem tekinthető vészesnek, átszámolva olyan 250 ezer forinttal lehet kalkulálni, ami tudását nézve korrekt, mégis csak egy 2-in-1 laptopról beszélünk 10. generációs Inter Core-processzorral.

Az előrendelési kreatívja így festene:

A Galaxy Book Flex α az olcsóbb kiadása a Galaxy Book Flex-nek, aminél noha nincs beépítve az S Pen a készülék vázába, azonban külön vásárolva ugyanúgy tudjuk használni: rajzolásra, jegyzetelésre, valamint más kreatív munkára. A legjellegzetesebb specifikációja, hogy a 54Wh-s akkumulátora 17.5 órás üzemidőre képes, ami cseppet se gyenge. Másrészről, ha csak a kijelzőt akarjuk használni, akkor szimplán hátra lehet csapni.

A termék a magyarországi piacot elkerül, és abból kiindulva, hogy egyelőre csak Dél-Koreába – majd később az USA-ban – lesz elérhető, nem is szánják sok ország piacának portfóliójába.  

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.