A Samsungnak vissza kellene hoznia a fehér színt, mert pofásan néz ki a Galaxy S20 vele!


A Samsung már évek óta hadilábon áll a fehér termékszínnel. (Hozná is, meg nem is!) Bizonyos régiókban – csúsztatva, de – benntartják a portfóliójukban egyes modelleknél, azonban a többségnél inkább az újabb, eddig ritkán használt színeket favorizálják. Nem véletlen az sem, hogy a Galaxy S20-családot elkerülte a fehér színkód, hiszen a cél az, hogy kitűnjön mindegyik készülék a tömegből, ezt pedig átlagostól eltérő színvariánsokkal lehet megütni – mint az oroszoknál útjának indított vörössel/pirossal.

Nemrég írta meg Ice Universe a tweet oldalán, hogy Kínában hamarosan bevezetésre kerül a Galaxy S20 Ultra-ból. Ezzel párhuzamosan gondolt egyet a szerkesztőség, és elhozta a kisebb modelljeit a már felemlegetett színben.

Az egyelőre nem tisztázott számunkra, hogy Cloud White vagy Cosmos White néven emlegetik, viszont ha felmentek a koreai aloldalára, akkor ott a 클라우드 화이트 színkódot olvashatjátok, ami előbbit takarná. Eleve a kozmosznak nincs fehér színe szerintünk.

Íme a Galaxy S20 fehérben:

Íme a Galaxy S20+ fehérben:

Nektek tetszik ez a színvariáns? – Ha a Samsung Magyarország behozná a portfóliójába, akkor adna annyi pluszt, hogy elszánd magad a vásárlására?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.