Sötétkék Galaxy Buds+ színvariáns érkezhet

A Galaxy Buds érkezésével minőségi módon lecserélésre került a Gear IconX-család, amit sokan inkább elfelejtenének, annyira nem hozta a várt szintet – a versenytársakhoz mérve pedig pláne. A Galaxy S20-családdal viszont nem a második generációját, hanem egy másfelediket tárt a felhasználók elé a Galaxy Buds+-szal, amit bátran tekinthetünk ráncfelvarrott változatnak. A premierje idején három színvariánsban mutatkozott be: a White, a Cloud Blue és a Cosmix Black, valamint a Galaxy Z Flip-pel a Thom Browne Edition-ös exkluzív kiadás.

A dél-koreai vállalat nem állt meg a három főszín mellett, hanem picivel később piacra dobta bizonyos régióban a Red és a Pink színt. Ezek egyelőre a magyarországi piacot elkerülték, de nincs kizárva, hogy – exkluzív formában – bevezetik bizonyos csatornák kínálatába. Nincs kizárva, hiszen már többször előfordult, hogy a Samsung Magyarország egyes termékeket csak bizonyos kereskedelmi csatornában tett elérhetővé, pl.: ott a Galaxy S10-nek a kék színe, amit anno csak a Telenor értékesíthetett.

Most az XDA-Developers csapata a SmartThings applikáció forráskódjában ismét talált egy érdekes animációt, amit akár készpénznek lehet venni. Ha visszaemlékeztek egy korábbi cikkünkre, akkor derenghet, hogy már idő előtt lebukott a Galaxy Buds+ ugyanebben az alkalmazásban. Mutatnám, hogy most mit szedtek ki a forráskódból:

Forrás: XDA-Developers | Animálta: Galaxy Világa

Egy sötétkék színű Galaxy Buds+ mutatkozik az animációban. Külföldi oldalak csak a ‘Deep Blue’ színkóddal emlegetik, révén, hogy sokkal sötétebb, mint a Cloud Blue. Lehet, hogy ez a valós neve, de ne tessék készpénznek venni, mert majd csak ha a Samsung is hivatalosan közzéteszi a portfóliójába. Egyes oldalak tippje szerint a következő hónapokban érkezhet – már ha valóban ki akarja adni a dél-koreai vállalat és nem csak egy bennmaradt – afféle prototípus – elképzelésről beszélünk. A szín amúgy többeket az Aura Blue-ra emlékeztet, amivel mondjuk a Galaxy S20+ is érkezett. (Íme egy unboxing videó a termékről, amiből átjön, milyen kék az a kék valójában.)

Azt azért muszáj hozzátennem a hírhez, hogy a vásárlók többsége inkább a főszínek mellett teszi le a választását. Az elsőgenerációnál a Yellow variáns értékesítési száma jelentősen elmaradt a Black-től. A másfeledik generációnál szintén a Feketére teszik le az emberek a voksukat, majd a fehérre. A különleges színek továbbra sem fogynak olyan mértékben, mint mondjuk a sporttermékeknél, ahol pont azon van a lényeg, hogy minél rikítóbb legyen.

Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a második generáció érkezése előtt állunk, amit az augusztusi Galaxy Note20-szal hozhatnak piacra. Név tekintetében a Galaxy BudsX és a Galaxy Bean duó került a köztudatba – reméljük nem utóbbi lesz.

Nektek tetszene egy ilyen sötétkék szín? – Ha a Samsung Magyarország behozná hazánkba, akkor megvásárolnád?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.