Új reakciógomb aktiválódott a Facebookon


A Facebook, mint a jelenlegi legnépszerűbb közösségi hálózat platformja is becsatlakozik a koronavírus-járvány elleni harcba. Egy reakciógomb bevezetését tűzték ki célul, amelyet már a magyarországi felhasználók is elérhetnek ‘Ölelés’ néven.

Bekapcsolásához nincs semmi teendőnk, ugyanis a rendszer automatikusan aktiválja a felhasználóknál. Természetesen előfordulhat, hogy napokat kell egyeseknek várniuk, hogy láthatóvá váljon abból fakadóan, hogy a rendszerterhelésének eloszlásából fakadóan ütemezetten teszik elérhetővé. (Cikk alján tipp egy cselre!) Közvetlenül az ‘Imádom’ és a ‘Vicces’ reakciógomb között foglal helyet a sárgaszínű emoji, ami egy szívet ölelget. Első használatot követően egyből tájékoztatnak is arról, hogy mi ez a reakciógomb valójában:

Ha távol is, de együtt vagyunk.

Új reakciót hoztunk létre, hogy még többfélébb módon támogathassuk egymást, amíg személyesen nem tudunk találkozni. Reméljük, ezzel a családod és az ismerőseid körében is közelebb érezhetitek magatokat egymáshoz.

olvasható a leírásában.
Az ‘Ölelés’ reakciógomb az ‘Imádom’ és a ‘Vicces’ között kap helyet.
Fotó: Galaxy Világa

Nem csak ezzel a kezdeményezéssel kedveskedik a felhasználóinak, ugyanis a Messenger applikációjának Matricaboltjában egy újabb csomagot tett elérhetővé: „Együtt vagyunk ebben” elnevezéssel, melyben 16 matrica található. – Az, hogy milyen animációkat találtok a csokorba, az alábbi videóból kiderül.

A matricacsomag matricáinak összesített fotóját a [2] ikonra klikkelve, míg a mindkettőhöz kapcsolódó videós bemutatót a [3] ikonra klikkelve találjátok.

[FRISSÍTÉS]: Norbert olvasónktól megtudtuk, hogyha a Facebook applikációt letörlitek és ismét telepítitek, akkor jó eséllyel aktiválódik az új reakciógomb. Ez egy csel, amivel egyből megszerezheted az ‘Ölelés’ gombocskát. A Messengeres matricacsomaghoz nem szükséges az újratelepítés.

Ti már használtátok valamelyiket a megjelenés óta?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.