Mi is a Samsung TV+

A streaming tévézés korszakában mindenki arra törekszik, hogy a Netflix tortájából elhappoljon minél nagyobb szeletet. A COVID-19 világjárvány volt a legélőbb példa arra, hogy az emberek igenis szeretnek tartalmakat fogyasztani, csak éppen a mások által beütemezett műsorrendbe untak bele. Ezzel szemben a streaming tévézés kínálja a legjobb megoldást, hiszen tartalomból rengeteg választható és mindenki úgy nézheti kedvenc sorozatait és műsorait, ahogy szeretné. Magyarországon az HBO GO próbálja lefaragni a konkurense hátrányát, inkább kevesebb sikerrel. A PeakTV-zés abszolút győztese előbbi, és ezt az Apple se nézi üres kézzel, pontosan ezért startoltatta el tavaly az AppleTV+ szolgáltatását.

Nos, a Samsung TV Plus picit másabb volna. A kulcsszó a minőségi tévénézésen van, azaz még mindig azt szeretnék, hogy hagyatkozzunk a műsorszerkesztők elképzelésére, és élvezzük a különféle tartalmakat. Az IP-alapú, prémium tartalomszolgáltatásokra fókuszáló csatornákat kínál a Smart Electronic Program Guide (EPG – azaz elektronikus műsorválasztó) megoldása által. A Samsung-felhasználóknak többé nem kell arra várniuk, hogy a kábeltévés szolgáltató vetítse a kedvenc sorozatukat, hanem egyszerűen, a TV Plus-ba tartozó csatorna bekapcsolásával azonnal nézhetik a műsort.

A 2015-ben startolt elképzelés elsőként Dél-Koreában látott napvilágot, majd rákövetkező évben Thaiföldön. 2017-ben csatlakoztak be a németek, majd azt követően az USA, Svájc és Ausztria. Jelenleg pedig már 12 országban folyik a szolgáltatás aktívan. Magyarország még nincs közte és várhatóan mostanság nem is lesz – kb. az a helyzet, mint a Samsung Pay-jel….

Összesen 518 csatornát tud felmutatni, ami nem semmi – de mutatnám a beszédes infografikáját!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.