Most a mosógép vásárlás került a Samsung Members fókuszába


Mielőtt bárki azt hitte, hogy csak az okostelefonokra és okoskiegészítőkre ad a Samsung Magyarország kedvezményt a Samsung Members applikációban, ki kell ábrándítanom, ugyanis mindig megtalálja a tökéletes kuponakciót az időszakhoz mértve. Most, hogy a COVID-19 járvány miatt különösen fontos a fertőtlenítés és a tisztaság úgy gondolták, előtérbe helyezik mindezt és egyfajta kedvezményhullámmal inspirálják a felhasználóikat arra, hogy lecseréljék régi mosógépjüket egy újra, aminél különféle mértékű árengedmény vehető igénybe – attól függően, hogy éppen milyen árszegmensig szeretnénk gondolkodni a váltásnál.

A Promócióban a nagyobb elektronikai áruházláncok vesznek részt, mint pl.: a Media Markt, az Euronics, az eMag, az Expert Electro, az Auchan és az Electro Világ. A beváltási időszak hosszú átmenetű, dátumosítva: 2020. május 13-tól június 30-ig lehet igénybe venni, melyhez nem kell semmit csinálni, csak megigényelni a kódot, majd azt bemutatni vásárlás során.

Kétféle kedvezmény igényelhető:

  • 15 000 Ft értékű (csak mosógépekre)
  • 25 000 Ft értékű (mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárítógépekre)

Hogy mik kerültek bele a promócióba, az mutatnám egy kreált képernyőfotóval, de ha ráklikkeltek, akkor megnagyobbodik. Amúgy itt található a hivatalos leírása.

A kedvezményezett mosógépek, szárítógépek és mosó-szárítógépek listája.
Forrás: Samsung | Kreálta: Galaxy Világa

Remélem mindenki talál magának egy olyat, amire érdemes költeni. Zárásképpen mutatnám azért a szokásos útmutatót az igényléshez, melyhez nem kell más csinánod, csak megnyitni a Samsung Members applikációt, majd pedig a Kedvezmények menüben megkeresni a két ajánlatot, melynek mottója:

Az egészség a tiszta ruháknál kezdődik.

Mosógép árkedvezmény a Samsung Members felületén.
Képernyőfotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.