Hollandiában is kapható az Aura Blue színű Galaxy S20+

A Galaxy S20-családból a Galaxy S20+ a legkelendőbb, legalábbis a Samsung marketing csapata is belátta, hogy a kampányokat rá kell érvényesíteni. Ezt a mutatók tükrözik is, hiszen a legnépszerűbb TOP5 Android operációs rendszert futtató okostelefon között volt emlegetve a 2020 első negyedévében. Idehaza 385 ezer forintot kérnek el, ami nem sokkal haladja meg a lelkihatárt, de nagyon jó látni, hogy 400 ezer alatt próbálják tartani. Sok tech-oldal a legjobb ár/érték arányú terméknek gondolja a húszasok portfóliójából, és inkább ezt ajánlják ki, ha háromójuk közül valamelyikre le kell tenniük a voksot.

A legtöbb régióban 3 színben volt elérhető: Cosmic Black-ben, Cloud Blue-ban és Cosmic Grey-ben. A Samsung azonban hű volt előző évéhez és kicsit a premiert csúsztatva hozott exkluzív színeket adott régiókban, hogy még egyedibbé tegyék a szériát. Ilyen az oroszoknál a piros színű modell vagy a fehér Galaxy S20 Ultra Kínában. Az amerikai Verizon azon szolgáltató közé tartozik, akik forgalmazhatják a szintén ritka Aura Blue Galaxy S20+ 5G-t. Most azonban egy európai ország tesz hasonlóképpen!

A hollandiai T-Mobile és Tele2 kínálatában tűnik fel – máshol nem! – a különleges szín, ami a Cloud Blue-hoz képest sokkal élénkebb, sokkal intenzívebb.

„Az okostelefonok a mindennapi élet szerves részét képezik. A felhasználók egyre inkább a funkcionalitás és a formatervezés alapján döntenek egyik, másik mellett! Ezért a vadonatúj és gyönyörű Aura Blue szín mellett tették le a voksukat, hogy még személyeseb legyen a kapcsolat a termék és a felhasználója között.”

mondta Gerben van Walt Meijer, a Samsung Hollandia marketing menedzsere

Íme néhány fotó a termékről:

Ha Galaxy S20+ vagy Galaxy S20+ 5G vásárlása előtt állnál, akkor szóba jöhetne ez a színvariáns vagy maradnál a megszokottabb Cosmic-variánsoknál?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.