Holnaptól lesz kapható a Galaxy A41


A Galaxy A41 mégsem került be a Samsung portfóliójába április folyamán, holott már volt ár szabva rá. Valószínűleg a csúszásnak a fő oka a COVID-19 vírus által kialakult döcögés és gyártási nehézségek, de még tavasszal sikerült piacra dobniuk és a magyarországi vásárlók is egyúttal benevezhetnek rá, mert bejelentették a rajtját.

Sok érdekes hír látott napvilágot a debütjéig, miszerint visszatér az IP-tanúsítvány az A-szériába, azonban ez megcáfolásra került – legalábbis az SM-A415FN modellkódon érkező variánst ne nagyon vigyük vizes környezetbe, mert pórul járhatunk. Az a pletyka viszont igazzá érett, hogy MediaTek processzorral lesz felvértezve. A részletekről nemsokára külön cikk formájában írok, most azonban térjünk rá a fontosabb lényegre, de előbb egy interjúszösszenet:

„A Galaxy A sorozat tagjai alapvető fontosságú innovációkat és kiemelkedő élményeket kínálnak kompromisszumok nélkül, széles árkategóriában. (…) Nagy örömünkre szolgál, hogy a Galaxy A41 készülékekkel folytathatjuk a megkezdett utat. Az a célunk, hogy a legújabb innovációk még több, elérhető árú okostelefonban megtalálhatók legyenek a portfóliónkban.”  

mondta YeonJeong Kim, a Samsung alelnöke és a Mobilkommunikációs üzletág innovatívtermék-tervezésért felelős csoportjának vezetője.
Samsung Galaxy A41
A Galaxy A41 kreatívja.
Fotó: Samsung

Hivatalos magyarországi forgalmazását: 2020. május 22-én kezdi meg. Három színben lesz elérhető: Fekete Fénytörésben, Fehér Fénytörésben és Kék Fénytörésben. Az ára pedig 104 990 Ft lett, amire az első hónapban ne nagyon várjon senki se leárazást.

A Galaxy A40 nagy népszerűségnek örvendett idehaza, kíváncsiak leszünk, milyen fogadtatás övezi mjad az utódot.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.