Fókuszba került a Samsung szimpla T7 SSD-je a márkaboltokban

Majdnem elkerülte a figyelmemet az éppen futó Samsung T7 külső SSD-nek a promóciója! Mielőtt még bárki azt hinné, hogy ez újdonság (részben az, de mindjárt mondom miért is!), mármint annak a ténye, hogy a Samsung behozta hazánkba a legújabb generiációs külső tárolóegységét, akkor ki kell ábrándítsam, ugyanis még február tájt számoltunk be arról, hogy bizonyos csatornákon megindult a T7 Touch-nak az előrendelés, melynek keretében 10%-ot engedtek el az árából.

Most azonban a sima érkezett meg, a Samsung T7, amiről annyit kell mindössze tudni, hogy nem rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval, így kisebb biztonsággal rendelkezik, mint a korábban debütált elődje. A termékről hamarosan írunk egy összesítést, addig legyen ennyi elegendő, illetve az, hogy bátran használható akár konzolok külső tárhelyeként, ugyanis nagyon gyors írási és sebességre (~1.000MB/s) képes. A súlya pedig nevetségesen kicsi, mindössze 58g.

Ha valaki ilyesmibe gondolkodna, akkor 500GB-os, 1TB-os és 2TB-os méretben kapható, valamint piros, kék és szürke színben.

A promóció időtartama: 2020. május 22-től május 30-ig, valamint a készlet erejéig. Kizárólag a Samsung Experience Store-okban érhető az ajánlat, más csatornán nem!

Kapacítás:Szín:Modellkód:Nyitó ár:Kedvezményes ár:
500GBSzürke, Kék, PirosMU-PC50047 990 Ft43 191 Ft
1TBSzürke, Kék, PirosMU-PC1T075 990 Ft68 391 Ft
2TBSzürke, Kék, PirosMU-PC2T0141 990 Ft127 791 Ft

Íme a hirdetménye:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.