Új színben tűnhet fel a Galaxy S20


A Galaxy S20-ak már több mint 2 hónapja van köztünk, azonban még mindig nem lehet azt mondani, hogy a Samsung elénk tárta a komplett szín és kiadás (pl.: Galaxy S20 TE) portfólióját a családnak, amit kigondoltak hozzá. Nem egyszer, nem is kétszer, már többször beszámoltunk arról, hogy a szín variánsainak listáját bővítette a dél-koreai vállalat. Igaz többségében csak régiókra élesítve, azonban eléggé sok színben tűntek fel a huszasok, ami bosszantó lehet azon vásárlók körében, akik direkt a pre-order időszakban adták le rendelésüket, vagy éppen a megjelenését követően, mert bíztak abban, hogy úgy sem lesz semmiféle újdonság, amivel előrukkolnának.

Ők azok, akik tévedtek, mert, mint azt legutóbb meg is írtuk, immáron Aura Blue színben is kapható a Galaxy S20+ az USA-ban vagy éppen Hollandiában. Az oroszoknál befutott egy eléggé tetszetős – a Galaxy Note10 Lite-ot megidéző – piros színben, illetve Kínában elstartolt a fehér változat értékesítése. Ezzel viszont még koránt sem értünk a sor végére, legalábbis nagyon úgy fest, hogy egy újabb érkezhet a közeljövőben.

Erre a Galaxy Mobile JP bejegyzése hívja fel a közönség figyelmét, ahova egy teaser jellegű tweet kerül publikálásra az alábbi fotóval:

A Galaxy JP oldalán tűnt fel a beharangozó fotó.
Forrás: GalaxyMobileJP / Twitter

Ha tippelnem kellene, akkor egyértelműen beállnék azok csoportjába, akik szerint a fotón egy Galaxy S20/S20+ köszön vissza Green, azaz zöld színben.

Ha felidézzük a Samsung színportfólióját, akkor derenghet, hogy 2015 tavaszán, amikor elstartolt a Galaxy S6-széria, terítéken volt a Galaxy S6 Edge-ből – csak ebből! – a Green Emerald színkódú lehetőség (míg a Galaxy S6-nál a Blue Topaz). Másik okostelefonjánál és tabletjénél sosem tűnt fel! Valószínűleg ezt gondolná újjá a dél-koreai vállalat és hozná el ismételten, megnézve, hátha nyitott már rá a piac közönsége.

Nyilván ez csak spekuláció, azonban több esélye van az elképzelés beérésének, mint hogy megnyerjem az ötöslottót – pláne úgy, hogy nem veszek egyik héten sem szelvényt, amivel megadnám a lehetőséget a milliók megnyerésére.

Hozzánk előre láthatólag nem érkezik, viszont a Japán piacára biztosan, hiszen a Samsung Japan, vagy másabb nevén: a Galaxy JP publikálta.

Szerintetek, milyen szín köszön vissza a fotón?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.