A legmenőbb okostok, amit a Galaxy S20/S20+ 5G duóhoz vásárolhatsz!


Nosztalgiára invitálnék mindenkit, ha már hosszú hétvégét tapossuk, illetve ebből adódóan lazábbra vesszük a hangvételt az oldalon. Remélem sokan emlékeznek arra, hogy annak idején a Samsung Magyarország nagyot vállalat azzal, amikor a szimpla Galaxy S6-szériás tartozékok mellett behozott pár olyat, amikhez hasonló nem igazán akadt a piacon. Ezek voltak a Marvel-es tokok, köztük pl.: Amerika Kapitányt vagy éppen Hulk-ot vélhettük felfedezni. Olcsónak semmiképp se nevezném az Avengers Edition-ös kiszerelést, talán azért fordulhat elő, hogy a mai napig lehet egyes webáruházakban ilyen öregárukra akadni.

Azóta mondjuk kevésbé erőltették ezt a fajta vonalat – holott a Galaxy S10-ek se maradtak ki belőle. Azaz különféle harmadik felek általi tokokat hoztak be, legfőképpen a Galaxy S9-családnál, azonban ezek se nyűgözték le a vásárlókat. Érthető, hiszen némelyik eléggé gagyi minőségű volt (árához mérve!), hát még a külleme… Azt mondatta, hogy a magyar piac nincs ilyesmire felkészülve – értsd: eléggé Japán centrikus lett.

Most azonban a következő tokot is az országukhoz kapcsolnám, ugyanis a Galaxy S20 és Galaxy S20+ 5G duóhoz kiadták az úgy nevezett: Disney’s Mickey Mouse Blocks Smart Cover-t, ami a Galaxy Friends vonalát erősíti. De mi az a Galaxy Friends? – A Samsung által jóváhagyott kiegészítők, amik bekerülhetnek a portfólióba úgy, hogy közben plusz funkciókat szolgáltatnak a felhasználóknak. Mielőtt folytatnám, amondó vagyok: vessünk egy kószapillantást a termékre, ha már tavaly év vége fele idehaza is tombolt a Mickey egér őrület a Sparban vagy éppen a Pepcoban.

Első pillantásra egy masszív ütésálló tok köszön vissza a fotók láttán. Ilyesmiről volna szó, annyi kivétellel, hogy egyfajta 3D-s hatást érnek el azáltal, hogy nem sík a tok hátoldala, hanem, mint ha blokkokból tevődne össze. Lentebb lesz rá egy remek fotó, ami szemlélteti a turpisságát, de előbb valami másról kell szót ejtenem.

A Galaxy Friends szópárost említettem, ami annyit jelentene, hogy amikor ráhelyezzük az okostelefont készülékre, az egyből felajánlja, hogy a készülékünk felülete átveszi a tok stílusát, mellyel az egység még inkább adott lesz. Lényegében letölthetjük a hozzákreált témát, jelen esetben: egy Mickey egerest, ami még azok számára is szimpatikus lehet, akik nem nyitottak az ilyesmire, ugyanis a készítői sötétebb színvilágot preferáltak a felületnél, ami kevésbe meríti az akkumulátort, és még sem kell az egyhangú fekete hátteret választanunk, hogy kibírjuk a napvégéig vele. Persze lesznek világos részek, de remekül osztják el az arányát.

Mutatnék néhány fotót róla, amiből az is kiderül, hogy a zárolt kezdőképernyőn miként mutatkozik a gyorsindító szegmens:

Az okostok tényleg eléggé strapabíró. A sarkainál megerősítették, illetve úgy alakították ki a burkolatot, hogy az az ütés erejét háromirányba vezesse el, ezáltal is csorbítva a készülékre kiterjedő irányuló ütésbehatást.

Ha felkeltettem volna valaki érdeklődését, akkor el kell szomorítanom, ugyanis Magyarországon egyelőre nem kapható. Sőt eléggé kevés helyen van forgalomban. Az egyik ilyen Japán, azon belül is a Harajukuban található. Mindenképpen javaslom az internetről való rendelés opcióját, amihez adnék némi támpontot, ugyanis a kiegészítőt a GP-FGG980HIGBJ SKU-kódon találjátok, bár ez kimondottan a Galaxy S20 5G-hez tartozó, azonban van a Plus-os verzióhoz.

Mindezt 4.999 japán jenért árulják, ami átszámítva olyan 15 ezer forintnak feleltethető meg.

Lesz olyan, aki egyre benevez?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.