Összeomlást okozhat a következő háttérkép a Samsung telefonoknál

Ice Universe, az egyik leghitelesebb okostelefon szivárogtató hívta fel a követőinek figyelmet egy fotóra, amit ha beállítunk háttérképnek, akkor különleges anomáliát okozhat az Androidos készülékeknél – főként Samsung fronton -, persze nem minden esetben, de akkor se érdemes megkockáztatni.

Most biztos sokan elkezdtek játszani a gondolattal, hogy mindez csak kamu… Sőt, bennem is felmerült az az elképzelés, mely szerint kicsit ez a szituáció olyannak tűnik, mint az ezredforduló környékén elterjedt “Ne nézd meg!” mappa és/vagy hivatkozás elnevezése, amikor csak azért is meglested a tartalmát, holott felhívták a figyelmet a veszélyességére. Ismételten megemlíteném, hogy a tűzzel való játszással megégethetitek magatokat, most mutatnám a jelenséget teljes valójában:

Pünkösd időszakára remek fejtörőfeladat lehet a jelenség megfejtése, ugyanis annyira meg tudja bolondítani az okostelefonokat, hogy azokat csak a gyári állapotban történő visszaállítás segítheti át a nehézponton – arról nem beszélve, hogy ezzel bukjuk a rajta tárolt adatainkat. Valószínűleg a kép színprofilja okozza a problémát, amit a megjelenítő egység nem képes feldolgozni, mellyel egyfajta végtelen ciklusba keveredik.

Nyilván marad a végére a (költői) kérdés, miszerint volt olyan, aki a tiltás ellenére csekkolta? – Ha igen, akkor várjuk a visszajelzéseket, hogy melyik okostelefonnal lett tesztelve és milyen végeredményt könyvelhettek el?!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.