Premierje előtti frissítőcsomagot kapott a Galaxy A21s


„A Galaxy A21s prémium innovációkkal, ugyanakkor megfizethető áron érkezik. (…) Folyamatosan bővítjük a Galaxy A sorozatot, hogy minden felhasználó számára kiváló telefonos élményeket kínáljunk, függetlenül az anyagi lehetőségeitől.”

mondta Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője.

A Galaxy A21s bejelentésén már túl vagyunk, ugyan a Samsung Magyarország május végén közzétette, hogy érkezik hazánkba is a készülék. A hivatalos startja: 2020. június 19-re esik, míg az ajánlott fogyasztói ára: 77 990 Ft-on áll meg. Ezeket már mind tudjuk, így várhatjuk is teljesen jogosan a Galaxy A20e utódját, amiből megint csak nem hiányozhatott a makroszenzor, ami a középkategóriás termék családját jellemzi a Samsungnak az idei esztendőben.

A termék egy másik érdekesség, hogy Exynos 850 adja a chipsetjét, ami nyolcmaggal van felvértezve, melyek 2GHz-es tartományon mozognak. Ez az első termék, amiben debütált a lapkakészlet, így kíváncsian is várjuk, hogy milyen eredményekre lesz képes, most azonban evezzünk más vizekre, mert történt egy s más a termékkel kapcsolatban…

Ugyanaz történt nála, mint a Galaxy Tab S6 Lite-nál korábban, azaz még a premierje előtt futott be rá szoftverfrissítés, ami eléggé árulkodó lehet, ugyanis nem csak független piac kínálatába tűnik fel, hanem a magyar Telekomnál is, legalábbis a TMH-s frissítési bejegyzés erre hagy minket következtetni. A frissítési leírás nem árul el sok mindent, kb. akár egy tipikus havi kötelezőnek fogható fel. Az utolsó sora viszont árulkodik arról, hogy a gyártó próbálja fürgébbé tenni, hogy a konkurencia kínálata ellen fel tudja venni a versenyt – hiszen a magyarországi piacra a jelenlegi felállá alapján nem tervezik elhozni a Galaxy A11-et.

Valószínűleg tehát, ha valaki a készüléket a premiert követően megvásárolja, akkor már egyből számolhat a szoftverfrissítés tényével.

Stylish look, comfortable hold
A Galaxy A21s kreatívja, illetve rajta a színvariánsai.
Forrás: Samsung

Buildszám: A217FXXU1ATEA
Android verziója: Q (Android 10)
Kiadás dátuma: 2020-05-20
Biztonsági javítás szintje: 2020-05-01


Az alábbiak az újdonságok:

  • Az eszköz stabilitásának növelése és hibajavítások.
  • Új és/vagy bővített funkciók.
  • A teljesítmény további növelése.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.