‘Tükör lila’ színben érkezik egy speciális kiadás a Galaxy S20+ készülékből

A Samsung a dél-koreai BTS nevű fiúbandával kollaborációba lép, melynek végterméke: egy speciális, limitált darabszámban értékesítésre kerülő Galaxy S20+ termék, illetve egy Galaxy Buds+ lesz.A jelenleg netre került információk alapján: egy előrendelési időszak előzi meg a piacra kerülését, ami június 19. és július 5. között zajlana, míg a hivatalos megjelenése: július 9-én lenne, majdnem ugyanazon a naptári napon, mint amikor megszületett a banda 2013-ban. És, hogy ne csak helyi forgalmazásról beszélhessünk, a dél-koreai okostelefon-órás állítólag a francia Fnac nevű könyv- és elektronikus üzlettel megegyezett a készülékduó globális értékesítésének lefolytatásáról.

A fiúegyütteshez kapcsolódó termékpáros ‘Mirror Purple’ színkóddal látnának napvilágot, amit hazánkban a Galaxy Z Flip-nél láthattatok először. Magyarosabban a ‘Tükör Lila’ elnevezéssel illették. Egyelőre arról, nincs semmi féle információ, hogy csomag formájában jelenik-e meg, mint mondjuk a Galaxy Z Flip Thom Browne Edition, vagy az egységek külön-külön is megvásárolhatók lesznek?

A kiszivárgott képei alapján utóbbi a sanszosabb, hiszen a Galaxy Buds+ egy eléggé dizájn-centrikus dobozt kapott, amire jó ránézni. Természetesen a Galaxy Z Flip-nél/Galaxy Fold-nál megszokott többrétegű csomagolás köszön vissza – gondolok jelen esetben a szívecskés részre, ahol a lila szín valószínűleg egy réteggel lejjebb van.

Valószínűleg sajtóközlemény formájában lepleződnek le az áraik, illetve az, hogy Dél-Korea mellett melyek lesznek azok a szerencsés országok, ahol szintén rástartolhatnak a fiúbanda elkötelezett rajongói.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.