Augusztus elején rendezhetik meg az őszi online Unpacked eventet


Júniussal átléptünk a nyári hónapokba. Gondolom senkit sem ér meglepetésként, ha a következő Galaxy Note-család leleplezése előtt a tech világ közönsége azon kezdene el agyalni, hogy mikor kerülhet megrendezésre az évi második ‘Unpacked Event’ néven elnépszerűsödött eventje a dél-koreai vállalatnak?! Az ugye mindenkinél tiszta sor, hogy a Galaxy S-széria tavasszal, míg a tollas variáns ősszel újul meg. Több külföldi oldal megpróbálkozik azzal, hogy hiteles forrásból származó információként lehozzák, hogy nagyjából mire lehet számítani a 2020-as év esetében. Így is tett a Donga.com oldala, akik szerint 2020. augusztus 5-én kerülhet megrendezésre!

Lehetséges koncepciófotó a Galaxy Note 20 készülékről!
Fotó: Onleaks

Amondó vagyok, hogy menjünk vissza az időben, mikor voltak az előző Note-családtagoknak a bejelentéseihez kapcsolódó eventek:

Galaxy Note 2 – 2012. augusztus 29 (szerda)
Galaxy Note 3 – 2013. szeptember 4. (szerda)
Galaxy Note 4 – 2014. szeptember 3. (szerda)
Galaxy Note 5 – 2015. augusztus 13. (kedd)
Galaxy Note 7 – 2016. augusztus 2. (kedd)
Galaxy Note 8 – 2017. augusztus 23. (szerda)
Galaxy Note 9 – 2018. augusztus 9. (csütörtök)
Galaxy Note 10 – 2019. augusztus 7. (szerda)

A Samsung a Galaxy Note4-ig megtartotta a tollas termékének a premierjét szeptemberhez közelibb dátumon. Ez azért kellett, hogy inkább az utolsó negyedévre fókuszáljon az eladási mutatóival, és ne befolyásolja azt a harmadik negyedévét. A Galaxy Note5 minden téren érdekes készülék lett, hiszen egyidejűleg mutatták be vele a Galaxy S6 Edge+-t, ami több országban helyettesítő terméke volt, révén, hogy nem szükséges az S Pen a felhasználóknak. Ezt azonban hiba volt feltételezni, és nem is lett olyan népszerűsége a méretes S6-családtagnak.

A Galaxy Note6 elnevezés kimaradt, hogy egy szintre hozzák a számozást az S-szériával. Így született meg 2016-ben a Galaxy Note7, amellyel akadtak akkumulátor problémák. Vissza is vonták a terméket. Szerintem még sokak előtt ott az a fotó, amelyen felhívják a repülőgéppel utazók figyelmét, hogyha Galaxy Note7 készülékük volna, akkor bizony ki kell kapcsolniuk, már ha utazni szeretnének tovább.

A Galaxy Note8-cal minden a régi kerékvágásba került. Akkor még viszonylag őszközelibb volt a dátum, azonban a Note9-től ismételten a hónap első felére pozíciónálták, hogy mihamarabb piacra tudják dobni.

Érdemes azt is megfigyelni a felsorolásból, hogy a legtöbbször a szerdai nap került preferálásra a hét napjai közül, illetve előfordultak olyanok is, amikor szerda közelibbek, gondolok a keddre vagy a csütörtökre. A fenti dátum szintén szerdára esik, amiből azt híhetnénk, hogy különös véletlennek vagyunk szemtanúi, ám eléggé lehetséges, mert a dél-koreai tech gigász nagyon szereti a hétközepét.

A forrás azt is vélni tudja, hogy úgy nevezett: „Virtual Unpacked Event”-re lehet számítani, hogy COVID-19 kompatibilis legyen a rendezvény. Ezen felül, nem csak a legfrissebb – vélhetően – Galaxy Note20-családot mutatják be rajta, hanem a Galaxy Z Filp 5G-t, a Galaxy Fold 2-t, a Galaxy BudsX-et és a Galaxy Watch 3-at. Jó eséllyel még a Galaxy Tab S7 és Galaxy Tab S7+ is ekkor lepleződhet le a nagyközönség előtt!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.