Galaxy Wearable applikáció megerősítette a Galaxy Watch 3 és a bab-alakú Galaxy Buds érkezését

A Samsung a hordható okoskiegészítőihez a Galaxy Wearable applikációt használja “kommunikációs csatornaként”, amely könnyedén közös nevezőt teremt a rajtuk lévő Tizen OS és az okostelefonjaikon lévő Android operációs rendszer között. Az összhang és a szinkron tulajdonképpen adott, bár azt se szabad elfelejteni, hogy az IOS-nél is ez gondoskodik a zökkenőmentes működésről. Az XDA-Developers csapata, akik imádnak az újonnan felkerült frissítésekben lévő forráskódokban kutatni, érdekes sorokra és ikonokra találtak.

Olyannyira érdekesre, hogy megerősítésre került az a tény, amit a My Smart Price oldala szúrt ki, miszerint a következő okosóra családja a Samsungnak ­– ami a tradicionális vonalat erősíthet – a Galaxy Watch 3 névre hallgat, és mindenki elfelejtheti a Galaxy Watch 2 elnevezést ugyanúgy, mint a Galaxy Note6-ot. (Csak míg utóbbinál az állt a háttérben, hogy egy szintre hozzák a Galaxy S-szériával a Galaxy Note-ot, addig itt máshol kell a logikát keresni. Igazából nem szerették volna, ha a hétköznapi vásárlók fejébe keveredés lenne a ‘Galaxy Watch Active 2’ által, amit a tavalyi évben hoztak ki, cirka félév csúszással az elsőgenerációhoz képest.)

A Galaxy Watch 3 logója a Galaxy Wearable applikációban.
Forrás: XDA-Developers

A logója már tehát feltűnt a párosító applikációba, amivel szinte biztosan könyvelhető, hogy ilyen elnevezéssel érkezik. Nyilván a végérvényes név leleplezése augusztusban történik meg! (A részleteiről már született külön cikk, így nem ismételnénk magunkat!)

Ezzel egyidejűleg egy bab-alakú (tényleg úgy néz ki!!) valódi vezeték nélküli fülhallgató ikonjára bukkantak. Nagyjából olyan két hónappal ezelőtt érkeztek az első pletykaszintű híresztelések, miszerint érkezni fog a Galaxy Buds+-nak egy utódja, ami már rendelkezik aktív zajszűrővel. A nevek kapcsán sok felvetés futott be, a kezdetekben a ‘Galaxy Buds Bean’ elnevezéssel illették, majd pedig a sokkal jobban csengő ‘Galaxy BudsX’-szel, azonban a frissítéssel lelepleződött a valós neve, ugyanis a fejlesztők az alább látható ikonját ‘buds_live’-ként nevezték el, azaz a Galaxy Buds Live befutására várunk!

A hetek múlásával valószínűleg egyre több infó kerül a netre. Egyesek szerint 150 dollár körül kínálhatják, illetve akár a Galaxy Note20-akhoz adhatják előrendelési ajándékként, vagy a Galaxy Fold 2-höz csomagolhatják, mint az elődnél tették azt a Galaxy Buds-szal.

Az Galaxy Buds+ utódjának logója a Galaxy Wearable applikációban.
Forrás: XDA-Developers

Sanszos, hogy az Unpacked Event idején futnak be a termékek. A SamMobile véleményét osztanánk, miszerint a két kiegészítő előbb is napvilágot láthat, minthogy a piacra kerülnének az őszre szánt csúcsmodelljei a dél-koreai tech óriásnak. Ha visszaemlékeztek, a Galaxy Buds is előbb futott be, mint a Galaxy S10 széria.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.