Feltűnt, majd lekerült a Samsung AE oldaláról a Galaxy Buds+ BTS Edition

Nagyjából egy hete került szóba, hogy a Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+ kapni fog egy speciális kiadást, amelynek különlegessége, hogy a dél-koreai BTS nevű fiabandával adják el, akik nagy népszerűségnek örvendenek a világban. Természetesen, a Samsung azt az elképzelését akarja erősíteni, hogy a fiatalok még inkább nyitottabbak lesznek a termékükre, ha egy olyan együttessel reklámoztatják, akiket alapvetően szeretnek. Ezért döntöttek egy a zenekarra szabott „termékcsokor” piacra dobása mellett, amit a „Mirror Purple” színkóddal látnak el.

Nem újdonság ez a fajta hozzáállás a dél-koreai tech gigásznál, hiszen 2020-ban már több ilyen elképzeléssel kedveskedett a közönségénél, bár azok mindegyike a Galaxy Z Flip-hez társultak. Elég csak felidézni a Thom Brown Edition-t vagy a Sirivannavari Bankok Speciael Edition-t. Most azonban a tavaszi flagshipjük, abból is a középső tagjukra esett a választás – ha már az Ultra drága, és talán egy kicsit lelombozóra sikeredett.

A Galaxy Buds+ BTS Edition feltűnt a Samsung UAE, azaz az Egyesült Arab Emírségek weboldalán, majd nem sokkal később onnan le is került – vélhetően azért, mert a vártnál előbb aktíválták a linkjét, de a jelenséget a Google Archívuma rögzítette.

A Samsung AE oldalán a Galaxy Buds+ BTS Edition aloldala.
Fotó: Galaxy Világa

A készülőkért felelős tervezők ügyeltek a precízségre, hiszen, ha megfigyelitek, akkor a két fülhallgató-egységen különböző embléma találhatóm: egy szívecske és a BTS logója. Az uralkodó színe a lila, ami a töltőbölcsőnél is dominál, melynek belsejénél feketét választottak, hogy összehozzanak némi harmóniát. Nekünk kifejezetten tetszik, még ha fogalmunk sincs, kik is ezek a dél-koreai srácok, akikkel mindenképp együtt akar dolgozni a Samsung.

A jelenlegi információk szerint, 2020. június 19-én startolhat el a pre-order időszak rá, hogy július 9-én piacra kerülhessen világ szerte. Természetesen a februárhoz képesti csúsztatott megjelenésre azért kerülhetett sor, ugyanis a BTS A.R.M.Y. nemsokára ünnepeli alapulásának 7. évfordulóját. Ugyanezen a napon kerül kiadásra a Galaxy S20+ 5G BTS Edition is, ami tartalmazni fogja a teljesen vezeték nélküli fülhallgatót, illetve egy különleges táskát. Ám, ha valaki nem ragaszkodna az okostelefonhoz, az külön is megvásárolhatja a Buds+-t, ami a lehető legjobb döntés volt szerintem.

A termék áráról egyelőre nincs hír, azonban vélhetően picit drágább lesz, mint az alapvariánsoké. Az azonban már tiszta sor, hogy a SM-R175NZPBMEA típusszámon lesz nyilvántartva, ha valaki célirányosan ezt keresné!

Zárásképpen mutatnék még néhány fotót a Galaxy Buds+ fülhallgatóról!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.