Frissült render fotókon a Galaxy Fold 2

Mozgalmas hetet tudhat maga mögött a tech világ, ugyanis dél-koreai forrásból napvilágot látott több pletyka a Galaxy Fold 2 kapcsán, ami által újra kellett értelmezni néhány dolgot. Az egyik ilyen volt az, hogy a következőgenerációs összecsukható készül nem rendelkezik S Pen funkcionalitással, ugyanis a belső kijelzőjénél a – Galaxy Z Flipnél bemutatkozott – Ultra-Thin-Glass technológiát alkalmaznák, azaz egy ultravékony üvegréteget, ami sérülékenyebb, mint az elődbe épített normál. A toll hegye pedig ezt könnyedén összekarcolhatná, nem beszélve arról, hogy jelenleg a spekulásoknak fogalma sincs arról, hova kerülne a toll akkor, amikor éppen nincs használatban.

Lelepleződhettek a kijelzők méretei, azoknak felbontásai, képfrissítési tartományai, valamint arányai. Sőt, az ETNews.com oldala azt is tudni véli, hogy a nem Infinity-U vagy Infinity-V alakú kamerakivágással kell számolni a külső megjelenítőpanelnél, hanem vélhetően az Infinity-O-val, abból is a keskenyebb fajtával.

Noha nem esett a kameraszigetről, azzal a külföldi oldalak többsége egyetért, hogy a Galaxy Fold 2-nél maradhat az összlétszámú 6 kamera, viszont a belső kijelzőnél csak egy köszönne vissza ugyanúgy, mint a külsőnél; ellenben a hátlappal, ahol már négy. A végeredményt pedig mutatnám, ahogy a MinuHome megálmodta.

A Galaxy Fold 2 lehetséges kinézete a legutóbbi információkra szabva.
Fotó: Minu home

A külföldi tech oldalak többsége azt a nézetet is osztják, hogy a Galaxy Z Flip-nél alkalmazott zsanérmegoldás öröklődhet át az új modellbe, amiről alig hallani negatívumot, annyira tökéletesen teszi a dolgát. Szintén nem lesz várható a hajlításszámában, vélhetően ez is 200 ezret fog tudni hiba nélkül garantálni, ami egy 5 éves élettartamot takarna napi 100 hajtogatás mellett.

A Galaxy Fold 2 legkorábban az augusztusi Unpacked Event-en lepleződhet le, amikor a Galaxy Note20-szériáról is lerántanák a leplet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.