Renderfotók érkeztek a Galaxy Tab S7 tablethez

A Samsung következő felsőkategóriás tabletcsaládját se kerülhetik el a spekulációk és a pletykák. Augusztus eleji premierrel lehet számolni a Galaxy Tab S7 kapcsán, ami két méretben kerülhet a piacra, de az már most leszögezhető, hogy mind a kettő az elődhöz képes nagyobb lesz. (A jelenlegi felállás szerint, 11 és 12.4 inches.) Nem kérdéses, hogy a Galaxy Note Pro 12.2 kerülhet újjászületésre, ami anno 2014 januárjában sokaknál kiverte a biztosítékot elnagyolt méreteivel. A dél-koreai vállalat persze nem állt le a nagyméretű táblagépek gyártásával, inkább csak régióra korlátozta azt, hiszen ott a Samsung View-család, ami még ezt is felüllicitált, viszont kanyarodjunk vissza a Galaxy Tab S6 utódjaihoz.

Nem olyan régen a Galaxy Club csapata kiszúrta, hogy 10.000mAh körüli akkumulátorkapacitás kerül a nagyobb Galaxy Tab S7-be, azonban a kisebbről sehol se esett szó egészen idáig, viszont arra választ a the_tech_guy oldala szolgáltat az alábbi tanúsítványfotóval, ami vélhetően a Galaxy Tab S7-be épülhet be.

Az EB-BT875ABY típusszámon számontarott akkumulátor.
Fotó: the_tech_guy / Twitter

A szabadlom június 8-án került rögzítésre, melyben egy bizonyos ‘EB-BT875ABY’ típusszámmal ellátott akkumulátort emlegetnek 7.760mAh-ás mérettel. A jelenlegi teóriák alapján az SM-T875-ös modell lehet a SIM kártya képes Galaxy Tab S7, míg az SM-T975 pedig a Galaxy Tab S7+. A Samsung részéről persze nincs megerősítve, de sokak szerint helyén van az elképzelés.

@Ice Universe értesülései szerint mindkét családtag megkaphatja a 120Hz-es képfrissítést, illetve a nagyobbik a HDR10+ támogatottságot. A dél-koreai tech óriásnak korábban ilyen Hz-számú tabletje még nem volt, és mivel a Galaxy S20-aknál debütált és látszólag kezd kiforrni, nagy a valószínűsége, hogy a pletykája beigazolódik. Azt is csiripelik a madarak, hogy a gyári dobozában 25 wattos gyorstöltő köszön vissza.

Zárásképpen, megmutatnám az @OnLeaks és a @Pigtou_ által kreált lehetséges külsőjét a Galaxy Tab S7-nek, ami kísértetiesen hasonlít az elődre, csak még keskenyebb kávákkal operálva.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.