Benchmark teszten járt a nagyobbik Galaxy Tab S7

A hetet egy újabb Galaxy Tab S7-es hírrel zárnánk, már ha így fogják hívni a Samsung következő csúcskategóriás tabletjét, ami nagyvalószínűséggel augusztus első felében kerülhet bemutatásra, ugyanakkor, amikor a Galaxy Note-család folytatását is leleplezik. Az akkumulátor telepjeinek nagysága, valamint a kijelző méretei már ismertek, legalábbis kiszivárogtak róla információk. Tegnap a Geekbench oldalán bukkant fel, ahol letesztelték, hogy mire képes a termék a jelenlegi hardverével és szoftveres optimalizációjával.

Az egymagos pontszáma: 4 277 lett, míg a többmagos: 13 286. Csakhogy legyen viszonyítási alapotok, a Galaxy Tab S6 legmagasabb értéke, ami berögzítésre került előbbi kategóriában: 3 837, míg utóbbiban: 11 360 lett. Tehát erősödött, de annyira jelentősen azért nem. Nyilván az optimalizációval ez javulhat, hiszen a legelső tesztjénél anno csak 3 513-at, illetve 10 597-et tett le az asztalra.

Az SM-T976B típusszámból arra lehet következtetni, hogy a Galaxy Tab S7+ készüléknek az 5G képes variánsa nézte meg a fürgeségét, ami Snapdragon 865-ös lapkával lesz felszerelve a jelek szerint. A teszt során 6GB RAM-mal felvértezett modellt láthattunk, viszont nem zárnánk ki, hogy 8GB-os felszereltségben is piacra kerülhet, illetve nagyobb tárhellyel, mégis csak arra összpontosít a dél-koreai vállalat, hogy maga mögé utasítsa az Apple-nek az iPad Pro-ját, ami világszinten közkedvelt termék.

Operációs rendszerénél One UI 2.5-tel lehet számolni, ugyanazzal, mint amivel érkezhet a Galaxy Note 20-család. Augusztusra okosabbak leszünk, addig maradnak ezek a hírszösszenetek, amiből összelegozzuk, hogy miként is fog kinézni!

Forrás: Geekbench

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.