Megérkezett a Galaxy Xcover Pro Magyarországra

A Samsung portfóliójában az Xcover-termékcsalád kakukktojásként tűnik fel, ami nem éppen a hétköznapi emberek fele nyit, hanem inkább azok felé, akik olyan okostelefont keresnek, ami bírja a strapát. A jelenlegi középkategóriások között ez az egyetlen modellcsalád, ami rendelkezik ütésállósággal, valamint IP-tanúsítvánnyal. Tudásához képest talán egy kicsit túlárazottnak is tarthatnánk, azonban még mindig a dél-koreai vállalat legmasszívabb láncszeme, ami nem akar kihalni a kínálatából. Anno, 2017 márciusában mutatkozott be a Galaxy Xcover 4, majd két évvel később futott be az utódja, a Galaxy Xcover 4s. Mindegyik árát tekintve 100 ezer forint körül nyitott, sosem volt drágább, ami érthető, ha a specifikációját szemügyre vesszük.

Az XCover-termékcsalád árazása.
Forrás: sestore.hu | Fotó: Galaxy Világa

Most 2020 júniusában a magyarországi piacra is megérkezett a széria folytatása, ami arra hivatott, hogy emelje a színvonalat. Olyannyira, hogy megjelent a tudástárában a dupla hátlapi kamera, az előlapi Infinity-O megvalósítás, illetve az elődökhöz képest egy sokkal gyorsabb processzor. És akkor nem beszéltem még a 4.050mAh-ás akkumulátoráról (az XCover 4s-ben csak 2.800mAh-ás volt), valamint az ujjlenyomat-olvasójáról, ami előtte egyetlenegy XCover-ben se szerepelt.

A MIL-STD-810G és IP68 tudással ellátott vázba tehát beépült egy naprakésznek tekinthető hardverrész, illetve szoftver is, ugyanis már frissíthető One UI 2.0-ára annak felülete. Az ára viszont az elődökhöz képest kicsit, mint ha elrugaszkodott lenne, ugyanis 185 990 Ft-ért kínálják 4/64GB-os változatban, illetve fekete színben.

Akinek viszont kell a védelem, az benevez rá! Az akkumulátoránál megtartották a cserélhetőséget, ami eléggé nagy szó 2020-ban már!

Megérkezett a Galaxy Xcover Pro Magyarországra.
Fotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.