Sorra szivárognak ki a Galaxy Watch 3 tulajdonságai

Vélhetően az augusztusi Unpacked Event-en fog lelepleződni a Samsung következő tradicionális vonalat képviselő okosóracsaládja, amit a nem olyan régen netre került információk alapján Galaxy Watch 3-ként nevez a közönség. Nyilvános megerősítésre csak a hivatalos bejelentés után kerülhet sor, azonban, a Galaxy Világa stábja is beállnánk azoknak a sorába, akik úgy vélik, hogy zavar kerülhet könnyedén az éterben, ha a Galaxy Watch Active 2 mellé egy Galaxy Watch 2-t is behoznának. Most a dél-koreai szabályozó ügynökség honlapján tűnt fel a két variáns, ami kinézetüket fedi fel.

A nagyobbik Galaxy Watch utódnak a berögzítése.
Forrás: My Smart Price

A jó hír, hogy megtartják a Galaxy Watch-szériára jellemző fizikai lünettát, azaz a folytatásban sem alakul át digitálissá, mint a Galaxy Watch Active-nál. A képekből arra is lehet következtetni, hogy a vázszerkezete hasonló lesz, mint az elődöknek; talán minimálisan vékonyítottak rajta, de ezt is csak abból tudnám lekövetkeztetni, hogy 1-1mm-t lecsíptek mind a kisebbik, mind a nagyobbik modell kijelző méretéből.

A legfrissebb kiszivárgott infókból azt is lelepleződik, hogy 1.2 inches, illetve 1.4 inches kijelző méretekkel kell számolni. A stílusok részéről alumíniumvázat nem említenek, viszont rozsdamentes acélt, valamint titánt annál inkább. Ezáltal leszögezhető, hogy az elegánsabb variánscsaládból az „olcsóbbnak” tekinthető opciót száműzik, de persze ezt még ne kezeljük készpénzként, csak pletykaszinten zajlik a teórizálás. Fizikai méreteiről is lehullani látszik a lepel, mutatnám, mekkorákkal lehet számolni:

  • Galaxy Watch 3 41mm – 41 x 42,5 x 11,3 mm
  • Galaxy Watch 3 45mm – 45 x 46,2 x 11,1 mm
A kisebbik Galaxy Watch utódnak a berögzítése.
Forrás: My Smart Price

A hardverénél 1GB-ot emlegetnek a RAM részről, míg 8GB-ot a ROM-nál. (Az eSIM kártyás variánsok 1.5GB RAM-mal érkezhet.) Szoftverénél a Tizen OS marad, azonban frissebb felületet kaphat, verziószám oldaláról az 5.5-öt. A kisebb óra 247mAh-ás, míg a nagyobb 340mAh-ás akkuteleppel lesz felvértezve.

A Nobelesse biztosan sokak kedvenc terméke lesz, hiszen tavaly óta várják az előző generáció hardveres frissítését. A jelenleg kikerült infók alapján eddig befutó terméke a hordható okoskiegészítők piacának, azonban mi inkább arra lennénk kíváncsiak, hogy miben múlja felül a Galaxy Watch Active-családot szoftveres megoldások területén?!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.