Bővült a Galaxy S20+ hazai színportfóliója


Hazánkba a Galaxy S20+ két variánsban érkezett. A szolgáltatókhoz az 5G képes változat, míg más csatornákra az LTE modell. Természetesen vitatható, hogy nem ér 35 ezer forinttal többet előbbi, hiszen alig talál hálózatot a felhasználója, hogy annak előnyeit ki tudja használni, viszont van még egy három (!) okunk, hogy miért válaszátok a független forgalomban lévőket, melyekre nincs rárondítva a szolgáltatói oldalról: az pedig a színválaszték! Ha visszaemlékeztek, akkor ‘Kozmosz Szürke’, ‘Kozmosz Fekete’ és ‘Kék Felhő’ színekbe debütált, azonban később többször beszámoltunk arról, hogy bizonyos régiókban exkluzív színekkel próbálja élénkíteni a forgalmát az ottani Samsung képviselet.

A Samsung Magyarország se ült a hátsóján az elmúlt hetekben, hónapokban, ugyanis sikerült kiharcolniuk, hogy a Samsung Experience Store-okban feltűnjenek azok a különleges színvariánsok, amik már az oroszoknál, a hollandoknál vagy éppen a kínaiaknál jelen vannak. Név szerint a következőkről volna szó:

  • a ‘Fehér Felhő‘-ről (Cloud White),
  • az ‘Élénkpiros‘-ról (Aura Red),
  • és a ‘Királykék‘-ről (Aura Blue).

A jelenség pedig annyira új, hogy még reggel se történt befrissítésre a Samsung Magyarország oldalán, holott már a hét eleje óta elérhető. Ára maradt a megszokott 359 990 Ft, azaz nem változtattak rajta attól függetlenül, hogy vélhetően limitált darabszámban került be a hazai portfólióba.

A Galaxy S20+ család teljes pompájában!
Fotó: Galaxy Világa
Három új színnel bővült a Galaxy S20+ 4G portófliója.
Fotó: Galaxy Világa

[FRISSÍTVE, 2020.06.22.]: A Samsung Magyarország oldalára is felkerültek a különleges színek, illetve megtudtuk, hogy szolgáltatói oldalról nem kerülnek értékesítésre a termékek, azonban a független csatornákon keresztül igen, azaz a Media Markt és Edigital műszaki áruházakban ugyanúgy jelen lesz, mint a Samsung márkaboltokban.

A Samsung Magyarország oldalán a három új szín.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.