Renderképeken pózol a Galaxy Tab S7+

Múlt héten már szemre vételezhettük, hogy miként fog kinézni a Samsungnak a következő generációs kisebbik felsőkategóriás tabletje, Galaxy Tab S7, azonban most megérkezett a nagyobbik változatnak a renderelt fotói. Ismételten @OnLeaks és @Pigtou duóját illeti a dicséret, hogy a netre került információk alapján nem tétlenkedtek, hanem fogták a szokásos alkalmazásukat és megtervezték a lehetséges kinézetét, ami tulajdonképpen nagyon hasonló lett, mint a szimplának.

Már hónapok óta tudjuk, hogy a Samsung két méretet hoz el a felhasználóknak, hiszen 12 inch feletti tablettel utoljára 2014-ben a Galaxy Note Pro 12.2-nél találkozhatott a közönség. Most picivel lesz csak nagyobb a kijelzője, aminél 12.4 collt emlegetnek. Fizikai méreténél 285 x 185 x 5.7mm-ről írnak – utóbbiból pedig leszögezhetjük, hogy Jack csatlakozás nem lesz a termékben, ugyanis ahhoz cirka 5.9mm-es vastagság szükséges, hogy beépíthessék a készülékbe. A Galaxy Tab S7+ nagyobb akkumulátorteleppel érkezik, ami adja magát, illetve nála biztosan lehet számolni a 120Hz-es képfrissítéssel – ami egyelőre az alapmodellnél még kérdőjeles. Természetesen hangzásban hozni fogja az AKG-nél megszokott kiemelkedő minőséget, hiszen nem titkolt célja: maga mögé utasítani a legfőbb riválisát, az Apple részéről az iPad Pro-t.

A bemutatójára augusztus tájt kerülhet sor. Sokak szerint a virtuális Unpacked Event adhat táptalajt a leleplezésének, bár arról is írnak külföldi oldalak, hogy még az előtt lepleződhet le, ugyanis rengeteg terméket szeretne ősz előtt megmutatni a közönségének a dél-koreai vállalat.

A ‘tovább mögött’ pedig megcsekkolható a hozzákészült videó változat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.