Szintén méretes akkuteleppel érkezhet a Galaxy M31s

A jelek szerint a Samsung nem hagy fel az ‘s’ utótaggal ellátott modellek gyártásával. Februárban látott napvilágot a Galaxy M31, amit csak #MegaMonster jelzővel illettek méretes akkumulátortelepje miatt, hiszen 6.000mAh-s került beépítésre. Kétségtelenül a dél-koreai gyártó eddigi legnagyobb akkumulátorral felvértezett telefonjainak egyike volt, ami az indiai piacon próbálna helytállni. Nem olyan régen azonban feltűnt a TUV Rheinland Japan Ltd. bejegyzései között az utódjának, azaz a ráncfelvarrott variánsának az akkumulátora, ami megkapta a zöld utat a gyártáshoz.

Az ‘EB-BM317ABY’ típusszámon futó alkatrész 5.830mAh-ás névleges akkumulátor mérettel rendelkezik, amiből arra lehet következtetni, hogy a tipikus mérete valószínűleg ugyanakkora lesz, mint az alapmodellnek, azaz 6.000mAh-s. Sőt, abból kiindulva, hogy az átlagosnál jelentősen nagyobb kapacitással rendelkezik, biztosan támogatják a 15 wattos töltési lehetőséget.

A Galaxy M31s elfogadott tanúsítványa.
Forrás: the_tech_guy / Twitter

Az ‘SM-M317F’ modellkódú termék kapcsán azt is tudni véli a SamMobile csapata, hogy Exynos 9611-es processzorchippel lehet felvérezve, 6GB-os gyorsítótárral, valamint szinte biztosan könyvelhető a hátlapi kameraszigeten helyet foglaló négyes kamerarendszer, melynek főszenzorja 64MP-en teheti a dolgát.

Megjelenését ősz tájra lehetne besaccolni, legalábbis ha az előző évi ütemtervét vesszük alapul a Samsungnak, amikor szintén márciusban mutatkozott be az alapmodell, míg szeptemberben a ráncfelvarrott.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.