Így nézhet ki a Galaxy Watch 3 okosóra nagyobbik tagja?!


Lassan már tényleg nem lesz olyan információ, ami ne lepleződne le idő előtt a Samsung következő tradicionális vonalat képviselő okosórájáról, a Galaxy Watch 3-ról. Tavaly a sport fronton próbált helytállni a dél-koreai tech-óriás, több-kevesebb sikerrel, hiszen a Canalys piackutatócég szerint 2020 első negyedében elvesztette a második helyét a globális okosórapiacon történő harcban. Ez részben annak tudható be, hogy sokakat az elegánsabb küllemű Galaxy Watch variánsaival, illetve az azelőtti Galaxy S3-szériájával vett meg. Másrészről a fizikai funkciógyűrű menő dolog, így nem kérdéses, hogy ennél a termékkategóriánál meg kell tartani, és ragaszkodni kell hozzá.

Evan Blass (@evleaks) népszerű renderfotó készítőtől a befutott adatok, és infók alapán elkészítette, hogy miként nézhet ki a termék 45mm-es változata:

A Galaxy Watch 3 külleme az @evleaks szerint.
Fotó: @evleaks

Nagyon eltalált látványkép lett, és bízom abban, hogy a dél-koreai vállalat egy hasonló – vagy egy az egyben ugyan ilyen – terméket dob a piacra. Talán, amivel kötözködni lehetne a két oldalsó gomb, amelyek látszólag egyező méretűek. Nyilván ez nem lehetséges, legalábbis, ha mégis így lenne, akkor nagyobb méretűvel kellene számolni. A teóriám alapját az adná, hogy a Galaxy Watch Active 2-be is ide került beépítésre az EKG funkció. A technológiának pedig kell a hely (értsd: átlagosnál nagyobb felület), hogy pontos adatokat mérjen. Másfelől, ez várja azt, hogy a legtöbb régióban jóváhagyásra kerüljön.

Amúgy a Samsung azt se nagyon titkolja, hogy milyen típusszámú modellekkel lehet számolni, ugyanis már több variánsának elkészítette a hivatalos aloldalát, mint pl.: az SM-R840NZKAKOO-nak, az SM-R840NZSAKOO-nak, az SM-R850NZDAKOO-nak vagy a SM-R850NZSAKOO-nak. Mondjuk még csak az aldomain lett lefoglalva. Egy átlagos embernek nem túl beszédes ez, azonban az előző modellek elnevezéséből azért lehet arra következtetni, hogy az “NZ” az aluminiumot jelentené, ami lehet, hogy mostantól már “rozsdamentes acél” lesz – legalábbis ha csak titánt és utóbbit helyez a portfóliójában. A “KA” középtag a Fekete (Black) színt, az “SA” az Ezüstöt (Silver), a “DA” pedig az Aranyat (Gold) jelentené. (Míg a hazai CSC kód az XEH, az dél-koreai a KOO – csakhogy teljes legyen az összkép a felépítésben.)

A teljesség kedvéért azért megmutatnám a Galaxy Watch Active 2 család típusszám kínálatát:

Terméknév:Stílus:Méret:Szín:Típusszám:
Galaxy Watch Active 2Aluminium44mmBlackSM-R820NZKAXEH
Galaxy Watch Active 2Aluminium44mmSilverSM-R820NZSAXEH
Galaxy Watch Active 2Aluminium44mmGoldSM-R820NZDAXEH
Galaxy Watch Active 2Aluminium40mmBlackSM-R830NZKAXEH
Galaxy Watch Active 2Aluminium40mmSilverSM-R830NZSAXEH
Galaxy Watch Active 2Aluminium40mmGoldSM-R830NZDAXEH
Galaxy Watch Active 2Rozsdamentes acél44mmBlackSM-R820NSKAXEH
Galaxy Watch Active 2Rozsdamentes acél44mmSilverSM-R820NSSAXEH
Galaxy Watch Active 2Rozsdamentes acél44mmGoldSM-R820NSDAXEH
Galaxy Watch Active 2Rozsdamentes acél40mmBlackSM-R830NSKAXEH
Galaxy Watch Active 2Rozsdamentes acél40mmSilverSM-R830NSSAXEH
Galaxy Watch Active 2Rozsdamentes acél40mmGoldSM-R830NSDAXEH

Nem csak a renderfotó futott be, hanem az Indiai Szabványügyi Hivatal részéről élesítették az okosóracsaládnak a Bluetooth tanúsítványát. Azaz érkezhetnek, megkapták a zöld utat ilyen téren, hogy felvértezésre kerüljenek az v5.0-ás variánssal. (Ezen bejegyzéseket lentebb olvashatja el az, akit érdekel az ilyesmi.)

Csak találgatások vannak azt illetően, hogy mikor kerülhet leleplezésre a termékcsalád, ugyanis külföldi médiumok szerint már július végén bemutatásra kerülhet, azaz nem várnák meg az augusztusi Unpacked Event-et nála. Fontos megjegyezni, hogy anno a Galaxy Watch a Galaxy Note 9-cel vált publikussá. Ha a dél-koreai vállalat mégsem döntene a különleges event mellett, annak egyetlen oka lehet, miszerint annyi különbség nem lesz egy Galaxy Watch Active 2-höz képest, hogy mindenképpen kiemeljék egy kiemelt rendezvényen.

A ‘tovább mögött’ még egy renderfotó termékről.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.