Most érdemes Samsung tartozékot vásárolni!

Az idei év emlékezetes lesz shopping szempontból, hiszen a Glamour-napokat elvitte a COVID-19, míg a Joy-napokat részlegesen megtartották májusban, hogy aztán júniusban újratöltés formájában megismételjék azoknak, akik nem mertek a járványhelyzet miatt élni a lehetőséggel vagy csak pusztán lemaradtak. A Galaxy Világ szerkesztősége csak nyári Black Friday-ként említi, mivel a felsőkategóriás készülékek olyan leárazást kaptak, amire nem volt példa mostanság. Mármint ez csak részben igaz, ha csak a Galaxy S20-szériára helyezzük a hangsúlyt, ahol a két kisebb modellnél 60 ezer, míg a nagyobbnál 85 ezer forint maradhat zsebben! És akkor még nem említettem, hogy van lehetőség részletfizetésre megvásárolni, melynek opciói között: a 10, a 15, a 20 és a 24 hónapos 0% THM-es választási lehetőség is könnyebbé teheti a döntés tényét – legalábbis a Samsung márkaboltokban!

Ugye a készülékek akcióihoz nem kell semmiféle kupont átadni vagy virtuálisan bemutatni, viszont a tartozékokra vonatkozó kedvezménynél kicsit másabb a helyzet. A Joy magazinban ott lapul a Samsung márkaboltokba szóló szelvény, amivel azonnali árengedményhez juthat annak felhasználója, ehhez ni:

  • 20% kedvezményt kap Samsung okostelefon- és táblagéptartozékokra.

Természetesen, most is helyet kap rajta némi apróbetűs rész, afféle kizáró felsorolás, melyben megemlítik, hogy a Galaxy Buds-fülhallgatókra és Galaxy-okosórákra nem vonatkozik a kedvezmény! Bizonyos márkaboltokban helyet kapnak utángyártott, de a Samsung által jóváhagyott fóliák (pl.: DomeGlass, ClearPlex, Mobil Outfitters), amire szintén nem, illetve a Harmon, az AKG, a Marley és a JBL termékekre sem – szóval jó, ha ezeket fejben tartjuk, máskülönben felesleges kört teszünk.

Amit viszont sehol sem említenek, hogy a Samsung T5-ös és a T7-es SSD-ire, valamint a memóriakártyáira ugyanúgy felhasználható a 20%-os leütés, amivel azért eléggé jó áron lehet hozzájutni egyik-másik tételhez. Mondanom se kelljen, de már nem egyszer kihasználtam ezt a lehetőséget.

Oké, de mi van akkor, ha nincs kuponom, viszont van SES-ben kiállított Törzsvásárlói kártyám? – Az a legjobb, mert akik rendelkeznek ilyennel, nem szükséges a (beszerzés alatt álló) vouchert átadni, ugyanis a hűséget díjazzák, azaz a kártya felmutatásával egyből kapjuk a kedvezményt. Sőt, ilyenkor akár egymást követően felhasználhatjuk annyiszor, amennyiszer szeretnénk; míg az újságos kupont egyetlen számlán feltűntetett tételekre érvényesíthetjük. Azért van különbség, pláne, ha meggondoljuk magunkat és másnap visszamennénk az otthagyott dolgokért.

A kedvezmény: 2020. június 25-től 28-ig használható fel. Javaslom, éljetek a lehetőséggel!

Íme a promóció kreatívja:

A sestore.hu hirdetménye.
A ses.hu hirdetménye.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.