Hazánkat se kerüli el a BTS kiadású Galaxy S20+ és Galaxy Buds+


Éjszaka már megszellőztettük a TikTok oldalunkon valamit, és azt ígértük ott, hogy hamarosan jönnek a részletek. Nos, nem húznám tovább az idegeket, mert már biztosan kikövetkeztette mindenki azt, hogy mire fogunk kilyukadni: Magyarországon is elérhető lesz a BTS kiadású termékcsaládja a Samsungnak, amiről az elmúlt hetek az átlagosnál több bejegyzés született. Bizony, a K-Pop zeneműfajának nagyjaival kötött kollaborációnak eredménye immáron termékek formájában is élvezhető, hiszen az év elején a Galaxy Z Flip-et csak szimplán népszerűsítették velük.

A Samsung Magyarország oldalán is elrajtolt az előrendelés.
Képernyőfotó: Galaxy Világa

A többi országhoz kapcsolódóan, Magyarországon is előrendelés formájában lehet benevezni a termékre, ami 2020. június 26-án startolt és 2020. július 8-ig tart. Az átadási nap: 2020. július 9-e, amikor a fennmaradt készletekre is szabadon lehet már lecsapni. Külön kihangsúlyoznám, hogy a Galaxy Fold-hoz hasonlóan szintén limitált, – a Galaxy Világa információja alapján 50-100 közötti – darabszámmal tessék számolni, szóval nem célszerű abban reménykedni, hogy pici várakozást követően egy akció keretében nyomottabb árazással juthat hozzá a vásárlója. (Limitált kiadásokra amúgy se jellemző az áresés ténye, bár volt már rá példa.)

Hazánkba az alábbi termékek, az alábbi árakon kerülnek bevezetésre:

Az előrendelésnek lesz egy további promóciója, ugyanis azok a vásárlók, akik beneveznek az okostelefonra, azok 50%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá a Galaxy Buds+ BTS Edition-höz, azaz 39 995 Ft-ért. A termékcsalád Samsung Experience Store exkluzív, más forrásokban ne keressétek.

Egyelőre sehol sincs említés arról, hogy vezetéknélküli töltőpad BTS kiadása érkezik-e hozzánk?! (Malájziában ugye az, aki a Galaxy Buds+ BTS Edition-ra rendel elő, az ajándékba kapja mellé a nagyjából 15 ezer forint értékű kiegészítőt.) A hazai Samsung márkaboltokban lesz lehetőség az előrendelési igények leadására, amelynek feltétele, hogy a megjelenés napjáig ki kell előleg formájában fizetni a termék végárát, hogy aztán átvételkor egy kiegyenlítő számlával a termékhez vagy éppen termékekhez hozzájuthass.

Képernyő fotót a BTS kiadású aloldalakról.
Forrás: Samsung Magyarország

Frissítés: Elkészültek az aloldalak:

Képernyőfotó: Samsung Magyarország
Képernyőfotó: Samsung Magyarország

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.