Renderei alapján a Galaxy Watch 3 hibátlan küllemmel rendelkezik

Már nagyon érződik, hogy a célegyenesben járunk a Galaxy Watch 3-nál. Az első rendert már láthattátok, ami @evleaks jóvoltából készült el és lepte el az internetet. Nem sokat lehet vitatkozni a Samsung következő tradicionális vonalat követő okosórájának küllemén, mivel az eleganciát és a sportosságot egyaránt a tervezőinek sikerült előcsalnia – legalábbis, ha ilyen lesz a végső változat, amit valamikor augusztus körül dobhatnak a piacra. Noha a Galaxy Watch Active 2-nél is megpróbálkoztak ugyanezzel, azonban a fizikai funkciógyűrű száműzése sokak arcára ledöbbenést csalt, mégis csak ezzel helyezte fel magát annak idején a dél-koreai tech-gigász az okoskiegészítők térképére.

A Galaxy Watch 3 lehetséges kinézete.
Fotó: @evleaks

Ismételten két mérettel lehet számolni, viszont az előző szériájához képest csökkentették a kijelzők méretét. Míg akkoriban 42 és 46 mm-t tartottunk számon, addig most 41 és 45 mm-t emlegetnek. Nem tisztázott, hogy a gyártó milyen stílusokat dob piacra, viszont az emlegetettek között van: az alumínium, a rozsdamentes acél és a titán.

EvLeaks a múltkori renderfotója mellé újabbakat készített, amelyen az ezüst és fekete 45mm-es, illetve a bronz (bár szerint inkább rose gold) 41 mm-es kap helyet. A „szétterített” fotóit látván helyesbítést tennénk, ugyanis a múltkori cikkünknél nem jött annyira át a szerkesztőség tagjainak, hogy a két gomb között van méretbéli differencia, azonban a mostaniaknál annál inkább. A felső gombba lesz vélhetően az EKG szenzor beépítve, ami egy picit nagyobbnak és ducibbnak tűnik. A szíjainál vélhetően megtartják a 20-as és a 22-es csatlakozó foglalatot, amelynél ugyanazt a gyorsszíjzárrendszert alkalmazzák, mint az elődök mindegyikénél – illetve így a régebbi modellekhez vásárolt kedvenc szíjstílusokkal is kompatibilissá tehetik.

Augusztusban biztosan okosabbak leszünk, addig pedig gyönyörködjünk a fotóportfólióban.

A Galaxy Watch 3 lehetséges kinézete.
Fotó: @evleaks

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.