Ez lenne a The Wall


2018 januárjában mutatkozott be a Samsung első, 146 colos képátlójú moduláris MicroLED televíziója, ami 2020-ra már 292 inchre dagadt. A dél-koreai tech-óriás csak a „The Wall” névvel illette, ami magyarra lefordítva falat jelentene. Talán nem is véletlen a szóhasználat, hiszen az a célja, hogy a fogyasztók számára kiemelkedő vizuális élményt nyújtson, valamint az okosotthonok központjaként kényelmesebbé és hatékonyabbá tegye a hétköznapjaikat. A „jövő képernyője” jelzővel emlegették, hiszen a világ első moduláris tévé technológiáját alkotta meg a Samsung.

„A Samsungnál elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy a fogyasztók számára széleskörű élvonalbeli képernyőélményt biztosítsunk. A Samsung első, fogyasztóknak szánt moduláris MicroLED televíziója, a „The Wall” újabb áttörést jelent a kijelzőtechnológia területén. A kijelző a legkülönfélébb méretekben állítható elő, hihetetlen fényerőt, színskálát, színgazdagságot biztosít, ugyanakkor valódi mély feketét képes megjeleníteni. Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a legújabb lépésünket a fogyasztók számára nyújtott jövőbeni képernyőtechnológiához és figyelemfelkeltő vizuális élményhez vezető úton.”

mondta Jonghee Han, a Samsung Vizuális kijelzők üzletágának elnöke

A technológia lényege a microméter (µm) nagyságú LED-ek használatában rejlik. Ezek sokkal kisebbek, mint a jelenleg alkalmazott LED-eknél és saját maguk fényforrásaként szolgálnak. Nincs szükség színszűrőkre vagy háttérvilágításra, mégis páratlan élményt nyújt. Kiemelkedően tartós és nagy teljesítményre képes. Egy másik különlegessége, hogy káva nélküli, így modul alapú, tehát annyit lehet összeépíteni, amennyit annak felhasználója szeretne.

Mutatnám a napokba kiadott reklámvideóját a The Wall-nak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.