Nyerj a nyári élmény mellé egy Galaxy Watch Active 2-t


A Samsung Members applikációban a Samsung Magyarország az előző hónapban kétszer is meglepte a felhasználóit egy-egy családi ajándékcsomaggal. Ugye a június elejinél inkább a tech-cuccok kerültek fókuszába, míg a végén az állatok közé juttatta el a szerencséseket. Ezzel pedig körvonalazódott, hogy lehet az lenne a tökéletesebb nyeremény, ha az élményt és a technológiát valamilyen módon ötvöznék. Júliusban meg is született a remek nyereményjáték, melynek a „Nyári kalandok földön, vízen, levegőben!” szlogent adták, de hogy miről szól pontosan az egész, arra mindjárt kitérek külön, de előbb…!

A Samsung Members egy kevesek által használt, ám roppant mód hasznos applikáció, amelyben a nyereményjátékok mellett van arra is lehetőség, hogy diagnosztizáljuk a készülékünket, mielőtt feleslegesen felkeresnénk egy szervízpontot. Emellett a Samsung Community közösségéhez is könnyedén eljuthattok, valamint rengeteg érdekességet, tippet és hírt olvashattok.

Most, mint fentebb említettem, az élményt és a technológiát kötik össze. Ez annyit jelentene, hogy mindenki választhat a Galaxy Watch Active 2 okosóra melle egy szimpatikus kikapcsolódást segítő tevékenységet, amit csaladjával üthet el. A választási opciók között élményparktól kezdve vitorlázáson keresztül még rallyzás is helyet kap, szóval nincs könnyű helyzetben az, aki versenybe akar szállni, mert kb. mindegyik olyan, amire szívesen elmennék.

A Samsung Members-ben fellelhető nyereményjáték.
Fotó: Galaxy Világa

A választható nyereménycsomagok:

  • 1 darab ezüst színű, 44 mm-es alumínium Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra, 1 db családi belépőjegy 2 gyerek (12 éves korig) és 2 felnőtt részére 1 óra időtartamra a velencei Venice Beach Cable Park-ba.
  • 1 darab ezüst színű, 44 mm-es alumínium Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra, 1 db családi belépőjegy 2 gyerek (14 éves korig) és 2 felnőtt részére a debreceni Kerekerdő Élményparkba.
  • 1 darab ezüst színű, 44 mm-es alumínium Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra, 1 db voucher, amely 3 kör ZForce OffRoad Quad vezetésre szól 2 fő részére a DRX Rally Arénában, Kiskunlacházán.
  • 1 darab ezüst színű, 44 mm-es alumínium Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra, 1 db voucher balatoni vitorlázásra, 2 órás időtartamra, kapitánnyal együtt, akár 10 fő részére, balatonfűzfői indulással.

A nyereményjáték időtartama: 2020. július 3. 10:00 – 2020. július 19. 9:59. A nyertesek kiértesítése: 2020. július 20. éjfélig történik meg.

Sok sikert mindenkinek!

Íme a hirdetménye:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.