Minőségi kémfotókon a Galaxy Watch 3, amelyeken egy meglepetés fedezhető fel


Evleaks által már mutattunk lehetséges fotókat a Galaxy Watch 3-ról, azonban most kémfotók érkeztek, amelyeken teljesvalójában lehet szemrevételezni az egyik terméket. Hogy a nagyobbat, vagy a kisebbet látjuk, azt passzolnám, de csak fizikai méretében lesz differencia kettőjük között. Amit mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy a lesi fotókon a gombok nem jobb oldalt, hanem balt foglalnak helyet!

Mielőtt folytatnám a látottak fejtegetését, amondó vagyok, vessünk egy pillantást az okosórára és annak töltőpadjára:

Mint azt a címsorban említettem, valóban minőségibb fotók futottak be a Samsung következő generációs okosórájáról, ami a tradicionális vonalat akarja elénk tárni. 2019-ben a legtöbb Galaxy Watch felhasználó abban reménykedett, hogy tavaszi Galaxy Watch Active érkezésével ősszel érkezik egy utód azok számára is, akik nem sportóra designre vágynak, hanem arra, hogy ha ránéznek az ember, akkor egyfajta eleganciát tükrözőn. A Samsung persze megpróbálkozott azzal, hogy a második generációjánál behozott rozsdamentes acél iránnyal ezt megalkossa a sportos éra mellett, azonban a fizikai funkciógyűrű hiánya sokakat zavart – köztük Engem is.

Nem olyan régen lelepleződött, hogy Galaxy Watch 3-at várjuk, illetve az is, hogy megkapjuk a lünettát, amit nagyon kényelmes dolog tekergetni navigáció során; és akkor még nem említettem azt, hogy egyidejűleg megvédi a kijelzőjét az ütés általi behatástól – hiszen picivel előrébb van, nem egy síkban azzal.

Visszakanyarodva… a fentebbi képeken látható, hogy megkapjuk valóban a fizikai funkciógyűrűt. Ami viszont meglepheti az embert, az nem más, mint hogy a gombduó jobb oldalt foglal helyet. Nyilván benn a pakliban, hogy csak megtréfálta a közönségét a fotó elkészítője, és fordítva helyezte fel a szíjakat rá, hogy aztán még ezzel is beszéltesse az embert. (Vagy esetleg tükrözte?) Illetve az sincs kizárva, hogy komolyan gondolják a látottakat és nincs semmi csavar rajta. Ezt had ne mi fejtsük meg, de elszomorodnék, ha utóbbiról lenne szó.

A jelenlegi pletykák arra is rávilágítanak, hogy 9 különféle konfigurációból lehet majd választani, melyek között: a titán és a rozsdamentes acél foglal helyet, amelyeket 41mm-es vagy 45mm-es változatban hozhatnak el, Bluetooth vagy LTE csatlakozási megoldással, legalább három színben: feketében, ezüstben és bronzban (aranyban). Árazás tekintetében 400 dollárra saccolják a stainless steel opciót, míg a titánt 600 dollárra. A processzoránál örököli a tavalyi szériákba épült Exynos 9110-át, a kör alakú S. AMOLED pedig 360x360px-es lehet.

A termékek bejelentése és rajtja még júliusban elstartolhat – a SamMobile értesülései szerint július 22-én. Ezzel az elképzeléssel azért értünk egyet, mivel sok újdonságot nem hoznak a külsején kívül, így az Unpacked Eventen való jelenléte annyira nem releváns.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.