Valójában a Galaxy Z Fold 2 érkezését várjuk

A SamMobile oldalán durrant a hír, mely szerint a Samsung következő összehajtható okostelefonját csak részben fogják ‘Fold 2’ névvel illetni, ugyanis egybemossák a ‘Galaxy Z’ családdal, melynek végeredménye: Galaxy Z Fold 2 lehet. Nyilván nincs megerősítés a gyártó részéről, így csak pletyka szinten kezeljük az általuk eléggé hitelesnek minősülő rebesgetést, ami akár még igaz is lehet, legalábbis mostanság eléggé sok minden szivárgott ki az internetre a bemutatás előtt álló újdonságokról.

Forrás: Galaxy Világa

A Samsung februárban mutatta be a Galaxy Z Flip készülékét, ami a dél-koreai tech-gigász első kagyló stílusban összehajtható terméke lett. A termékcsaládhoz, azaz a ‘Galaxy Z’-hez kapcsolódó elnevezés azért jött létre, mivel:

„intuitív módon közvetíti a hajtás elképzelését, miközben dinamikus, fiatalos érzetet biztosít.”

A fiatalos érzetet pedig nem kell külön magyarázni, hiszen elég sűrűn hallani a sajtóban a Z-Generáció szócskát. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a Samsung már dolgozik a duplán hajlítható kijelzőjének elképzelésén, ahol tulajdonképpen a formatervnél Z-stílus köszön vissza. Nyilván egy rejtett üzenete lehet mindennek a termékcsalád betűjének választása, amivel előre is mutathatnak, hogy merre felé akarnak elmenni a jövőben.

Azért a biztonság kedvéért még a címkefelhőjénél megtartjuk a szimpla Galaxy Fold 2 elnevezést, viszont, ha valóban igaza lesz a SamMobile oldalának, akkor azon nyomban módosítunk. Addig kezeljük pletykaként, amolyan félhivatalosként.

Utószó: a magyar nyelvezetben azért kicsit nyelvtörős a termék.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.